Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 08.12.2011.
15:18
Smedia A

Oni su našli svoje "parnjake "

Da svako na svetu ima svog “parnjaka” pokazali su i oni. Neverovatno je koliko ljudi mogu ličiti jedni na druge, a neke karakteristike su toliko jake da nas ta sličnost ponekad i zbuni, pa se zapitamo : Gde li je naš “parnjak”? Možda se on krije na drugom kraju planete, a možda je pak tu, negde u blizini. Pogledajte poznate ličnosti i njihove dvojnike, sličnost je zapanjujuća!

Sličnost je neverovatna: Anđelina i Linda
 

Verovatno bi svaka devojka na ovoj planeti poželela da je uporede sa jednom od najlepših glumica na svetu, Anđelinom Džoli. A ova dama, Linda Sands, ne da ima tu privilegiju da joj drugi govore kako liči na Endži, već to zaista jeste tako. Pogledajte joj oči, kosu, a zatim i osmeh za koji smo, sve do sada, mislili da je karakterističan samo za Džolijevu. E, pa nije!

Grčki pevač Jorgos Mazonakis kao da je davno izgubljeni brat blizanac našeg Vlado Georgijeva.

Jorgos i Vledo, kao braća blizanci
 

Plava kosa, iste crte lica... Neverovatno je. Možda bi neko rekao da preterujemo, ali snimak i fotografije će vam reći više od nas.

Aca Lukas nema dvojnika, već dvojnicu, izvesnu Aleksandru P.,koja neodoljivo podseća na Lukasa iz mlađih dana, sa sve bradom i dugom zalizanom kosom. Ona je njegov verni fan. Prati ga svuda i ne propušta niti jedan njegov koncert.

Aca Lukas ima dvojnicu
 


Seka Aleksić je model mladim ljudima, jer svojim kameleonskim stajlinzima, eksplozivnim nastupima, izaziva uvek hrpu komentara, što pozitivnih, što negativnih. Ali Seku ne kopiraju samo devojke, već i muškarci. Naime, Aleksićeva je jedno vreme bila u fazi “a la Rijana” kada je celu estradu šokirala frizurom. A koliko je kritikovama, toliko je hvaljena. Ovaj dečko je njen veliki fan, Marino Bogdan iz Mostara, što je uostalom i pokazao kopirajući njenu muškobanjastu frizuru.

Seka zato ima dvojnika
 

Jelena Karleuša može biti ponosna, jer armija njenih fanova ne spava nikada.

Jeca i dvojnica

Kada je Jeca u pitanju, sve na njoj se kopira, od frizure, preko ponašanja, do stajlinga.

Na Fejsbuku je osvanula profil slika jedne mlade dame, koja je pokušala da iskopira jednu Jecinu odevnu kombinaciju.

Šorts, bluza, pa čak i frizura. Ne možemo reći da njih dve liče baš kao jaje jajetu, ali devojka se svojski potrudila, a to morate ceniti.

I Ceca Ražnatović ima svoju “sestru bliznakinju”. U pitanju je učesnica “Maldiva” Kragujevčanka Milica Savić. Ko god ju je video, morao je primetiti kako neodoljivo podseća na Cecu. Kosa, oči, pa čak i osmeh. Sumnjamo da se mlada Milica buni protiv svog novog nadimka.

Ceca i Milica
 

Obri Odej, glumica i dizajnerka podseća na našu Anu Nikolić.

Kao Ana, i Obri voli lude provode uz koju čašicu više
 

Ne liče samo fizički, po boji kose, visini, obliku lica, tako i ponašanjem jer i Obri voli lude provode uz koju čašicu više.

I u armiji fanova Dragane Mirković, nađe se se osoba koja po nekim karakteristikama nalikuje njoj. Ova devojka, Dženana Nezirova je anonimna pevačica iz Bihaća, ali ćete je vi sigurno upamtiti kao kopiju Dragane Mirković.

I Dženana je pevačica, ali anonimna, za razliku od Dragane
 

Kwon Ji-Yonga, poznatijeg kao G-Dragon, privukao je ogromnu pažnju kao azijska kopija Milana Stankovića.

Azijski Milan Stanković, G-Dragon
 

Dečko sa dalekog Istoka kopirao je Milanov stajling. Ofarbao se u plavo za potrebe snimanje svog novg albuma, “skinuo” je čak i Milanove pokrete…

  

POVEZANE VESTI

Četvrtak 08.12.2011. 19:01
ПОЈЕДИНИ НИСУ НИ СЛИЧНИ
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online