Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 01.12.2011.
16:20
Blic A

Nina Seničar: Drogirala sam se Borijelom

Zanosna manekenka Nina Seničar važi za jednu od najfatalnijih lepotica u Italiji čije se ime često pominje u ljubavnim aferama sa poznatim Italijanima, među kojima je i fudbaler Marko Borijelo.

Spajao ih samo seks: Nina Seničar i Marko Borijelo
 

Iako je opisuju kao zavodnicu koja je slomila srca brojnih muškaraca, ova Novosađanka nedavno je otvorila dušu i priznala da joj je afera sa Borijelom potpuno pomutila razum, zbog čega je izgubila i puno dobrih prijatelja, a ljubav prema zgodnom centarforu opisala je kao drogu.


Ninina i Markova veza otpočela je u tajnosti još početkom 2009. godine, a par je na sve moguće načine pokušavao da demantuje priče o njihovoj ljubavi, čak i kada su se u tabloidima pojavljivale njihove paparaco fotografije. Kako bi prikrili da su u vezi, pokušali su da u medije plasiraju priču o tome da je Nina zapravo sa Markovim rođenim bratom, takođe fudbalerom Fabiom Borijelom, ali je otkriveno da je noć pred odlazak u rialiti serijal “Ostrvo poznatih”, koji je sniman u Nikaragvi, provela upravo u Markovom domu. Sada, osam meseci pošto su definitivno okončali strasnu romansu, Nina je odlučila da ispriča sve o tome.


- Ta veza se zapravo zasnivala samo na strasti, to je kao jaka droga od koje nisam mogla da se odviknem. Zbog te veze sam izgubila čak i prijatelje. Ljudi su mi govorili da treba da okončam vezu sa Markom, ali ja nisam znala kako. Svaki put kada bih rekla “Sad je dosta” i napustila ga, prolazila sam kroz veliku krizu i posle nekog vremena bih ga ponovo potražila - ispričala je Nina, a na pitanje da li je to ipak bila velika ljubav, odgovorila je:


Samo nam seks bio zajednička stvar

- Ne želim da upotrebim reč ljubav. To je sve vreme više bilo neko ludilo i fizička privlačnost, jer ako izuzmemo seks, nas dvoje nismo imali ništa drugo zajedničko. Kada smo napokon raskinuli, učinili smo jedno drugom uslugu.


Nina je takođe navela da ona i Borijelo nisu čak ni u prijateljskim odnosima jer je tako nešto nemoguće nakon intenzivne jednogodišnje priče koju su podelili. Nakon fijaska sa Borijelom, Nina je uplovila u kratku romansu sa glumcem Alesandrom Pesom, koja je takođe bila ispraćena u lokalnim medijima, budući da Pes važi za jednog od najpoželjnijih mladih glumaca u Italiji.


- Bila je to lepa letnja romansa, ali nije mogla da potraje jer nije bio pravi trenutak ni za mene ni za njega - kazala je Nina, koja sada želi da se okrene svojoj karijeri. Ne uspevši da svoje mesto pronađe na italijanskoj televiziji, Nina se usredsredila na glumačku karijeru, a trenutno se u Italiji prikazuje film “Napoletans”, komedija naravi, u kojoj Nina ima jednu od zapaženijih uloga. Međutim sve češće vreme provodi u Njujorku i Los Anđelesu, gde ide na audicije.

POVEZANE VESTI

LJUBAVNI ODNOSI Nov trend u vezi
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online