Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 18.11.2011.
16:58
S media A

Mirjana Karanović: Probala sam kokain

Mirjana je jedna od malobrojnih javnih ličnosti koja je u vreme bombardovanja Dubrovnika početkom 90-ih imala hrabrosti da izađe na beogradske ulice i demonstrira protiv napada.

Poznate srpska glumica: Mirjana Karanović
 

To objašnjava činjenicom da je najlepše godine mladosti i odrastanja provela putujući po bivšoj državi, pa tako i letujući na hrvatskoj obali, ali i posećujući prijatelje u Zagrebu.


- Imala sam tada 20-ak godina i stalno sam jurcala autostopom u Zagreb. Tamo su počeli da se otvaraju prvi kafići u kojima su se okupljali muzičari, pisci, glumci, ... Sećam se da su to bili Zvečka i Kavkaz. Imala sam tamo odličnu ekipu, sve smo mogli uprkos nestašicama benzina i kafe - prisetila se Mirjana.

Iz tog vremena ova glumica pamti i prve eksperimente sa lakim drogama.
- Pa normalno, u to vreme pušili smo uglavnom marihuanu i hašiš. Početkom 90-ih iz totalnog očaja nekoliko puta probala sam kokain, ali nisam njime bila oduševljena, nekako to nije bila moja droga - iskreno je priznala Mirjana, ali njenom eksperimentisanju tu nije bio kraj.

- I onda sam jednom probala ekstazi, ali mi je od njega bilo strašno loše i shvatila sam da ne treba sa tim da se igram. Nikad me nije privlačila nijedna vrsta zavisnosti - ni o ljudima, ni o stvarima, ni o porocima. Ne volim kad neko ili nešto upravlja sa mnom jer sam osoba koja voli da kontroliše stvari. Recimo, preko noći sam prestala da pušim i s tim nemam nikakav problem - pohvalila se 54-godišnja glumica.

Iako Mirjanu Karanović i danas, kao i pre tridesetak godina, doživljavaju seks simbolom, u privatnom životu i dalje uživa u statusu neudate žene.

- Ja ne mogu da pratim nekoga, niti bih pristala da budem nečija pratilja. Budući da nisam bila spremna u životu da imam slugu, niti bi mi imponovalo da imam pored sebe nekog potrčka, mislim da je bolje ovako. U svakom slučaju moja je deviza - bolje imati dobrog ljubavnika nego lošeg muža - zaključila je Mirjana piše Net.hr.

Nedavno je, prema pisanjima medija, ministar Marković, izvređao glumicu nazvavši je lezbijkom.

POVEZANE VESTI

Petak 18.11.2011. 19:18
Pa demonstrirati protiv odbrane Srba od ustaške kame može samo neko ko je na kokainu!
Petak 18.11.2011. 17:59
Jedna od onih srecnih koji su na vreme "ostavili" drogu........
Petak 18.11.2011. 20:31
Šta joj bi...iz čista mira se ovoliko izlupeta?!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online