Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 02.05.2011.
23:43
Mondo A

O njoj se priča: Pipa Midlton

Sestra nove britanske princeze Kejt Midlton puni stupce evropske i svetske štampe. Haljinu koja je nosila na kraljevskom venčanju žele mnoge žene. Ali, šuška se i da je hemija između nje i orinca Harija bila više nego očigledna...

Pipa Midlton i princ Hari na venčanju svojih najbližih
 

Da život može da se promeni u sekundi pokazuje i primer Pipe Midlton, sestre nove britanske princeze Kejt Midlton.

Po mnogima, Pipa Midlton bila je zvezda iz senke kraljevskog venčanja. Izgledala je blistavo u beloj haljini, koju sada žele mnoge žene u svetu.

Pipa Midlton - zvezda iz senke
 

Duhoviti britanski novinari već su smislili novu krilaticu: vreme se do sada merilo pre Hrista i posle Hrista. Sada će biti posle Haljine!

Ovu 27-godišnju devojku u britanskim medijima danima nazivaju Her Royal Hotness (teško je prevodivo, ali u stilu: Njena kraljevska vrelina).

Filipa Šarlot Midlton je mlađa kćerka Kerol i Majkla Midltona. Odrasla je u Berkširu i kao njena starija sestra i mlađi brat pohađala je Marlboro koledž. Studirala je englesku književnost na Univerzitetu u Edinburgu.

Nakon što je diplomirala, odlučila je da se bavi onim što najviše voli - radom na internetu i zabavama (na jednoj je snimljena kako je umotana samo u toalet papir). Radila je kao planer ili PR menadžer u londonskom Table Talk a prošle godine počela je da piše za online magazin koji pati biznis njenog oca.

Pre tri godine, jedan engleski magazin proglasio je za jednu od najpoželjnijih udavača u Velikoj Britaniji.

Neodoljiva Pipa Midlton

 

 

Sada je dočekala trenutak da ne samo Britanija, već dobar deo sveta priča o njoj. Američki magazini se utrkuju da je angažuju za svoje naslovne strane, a modni dizajneri bi je rado videli u svojim kreacijama na pistama.

Oni koji je poznaju kažu da je Pipa "toliko kul" da sigurno ne bi želela da zaseni slavu svoje sestre Kejt. Ali, Kejt se sada udala, tako da Pipa nema šta da izgubi, kažu drugi.

Čak je i mlađi britanski princ Hari tokom venčanja bacio svoje vragolasto oko na Pipu. Njeno aristokratsko, ženstveno, ali i seksi držanje i to kako je iznela zahtevnu ulogu deveruše zapalo je za oko mnogima.

Toliko da je postala svetski poznata ličnost, a mnogi muškarci su podigli obrve kada su je gledali tokom prenosa venčanja ili videli njene fotografije.

Njen dečko, 30-godišnji bankar Aleks Ludon, ipak, ne deli toliko ushićenje sa ostalima. Štaviše, mogao bi da bude zabrinut da mu neko "ne ukrade" Pipu. Bez obzira na to što je dugogodišnji prijatelj princa Vilijama i što je nekada bio poznati kriket igrač. Da li će mu to biti dovoljno da zadrži Pipu Midlton?

Postavlja se i pitanje šta će Pipa uraditi sa popularnošću koju je dobila preko noći i da li će umeti da se sačuva?

Izazov je sigurno veliki. Zašto ne "naplatiti" iznenadnu slavu?

Britansku javnost zanima još nešto: da li bi Pipa mogla da krene stopama njene sestre Kejt, odnosno da ći je još jedna ćerka Midlton ući u kraljevsku familiju?

Hemija koju su princ Hari i ona iskazivali jedno prema drugom tokom venčanja mnogima je zapala za oko. Nije promakla ni rečenica godinu dana mlađeg Harija: "Zaista izgledaš predivno danas. Ozbiljno".

U njegovom životu trenutno postoji samo jedna žena - njegova 25-godišnja devojka Čelsi Dejvi. Međutim, njihovi prijatelji otkrivaju da su oni dva različita sveta, tačnije da načini života koje vode nisu nimalo kompatibilni.

A Čelsi je nedavno izjavila da "ne namerava da se uda za Harija, jer to nije život za nju".

Pre dve godine, Čelsi je prekinula studiranje u Britaniji i vratila se u rodni Zimbabve. Prijateljima je rekla: "nikada, ali nikada sebe ne bih mogla da vidim kao deo kraljevske porodice".

Tada je jedan prijatelj pitao Harija kada će ponovo doći u Afriku, a on mu je tužno odgovorio sms porukom: "Ne znam. Izgubio sam nešto najbolje što mi se desilo u životu".

Ali, nije prošlo mnogo vremena i Čelsi i Hari su ponovo bili zajedno. Ona se trajno doselila u Britaniju i zaposlila se kao advokat.

Nekoliko nedelja pre venčanja njegovog starijeg brata Vilijama, Hari i Čelsi proveli su romantični vikend u Bocvani.

Navodno je Hari na dan venčanja poljubio Čelsi ispred Bakingemske palate i došapnuo joj: "Ti si sledeća".

Njeni prijatelji kažu da se to neće dogoditi: "Čelsi voli Harija, ali njeno srce je u Africi. Ona mrzi sav taj haos i pompu oko kraljevskog venčanja. Nije to za nju".

Čelsi, možda, neće. A Pipa?

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online