Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 19.10.2016.
23:05
Vestionline, Pink.rs A

Počinje novi rijaliti: Andrija Milošević u glavnoj ulozi

Uskoro počinje novi rijaliti pod nazivom "Izvedi me", gde će glumac Andrija Milošević imati "glavnu ulogu".

Z. K. Munja
Da li će biti orgija?

Popularni glumac potvrdio je da će upravo on voditi ovaj hit rijaliti, a iako nije pratio ovaj šou program kada se emitovao u zemljama širom sveta, ne krije uzbuđenje pred početak snimanja.

- Nisam pratio šta se dešavalo u tom rijalitiju u svetu, ali očekujem veliki uspeh i očekujem da će biti veoma zanimljivo gledaocima u Srbiji i regionu -  rekao je Andrija.

Kako su prethodnih sezona glavno obeležje ovog šou programa koji se do sada emitovao u drugim zemljama, bile orgije, pitali smo duhovitog glumca da li to može da se dogodi i na ovim prostorima.

- Pravo da ti kažem, nemam pojma. Što se mene tiče, neka rade šta žele - kazao je Milošević.

Ovaj rijaliti program se u originalu zove "Take me out", a emitovan je u više od 30 zemalja.

Jedan muškarac pokušaće da osvoji naklonost jedne od 30 devojaka na bini.

Svaka od njih osvetljena je reflektorom, a nakon što se muškarac predstavi i pokaže svoje kvalitete i sposobnosti, one će odlučiti da li žele da izađu na sastanak sa njim ili ne.

"Izvedi me" je napravio pravu pometnju u Velikoj Britaniji jer su učesnici imali seks naizmenično jedni sa drugima.

Učesnici ove sezone potpuno su demolirali vilu u kojoj su bili smešteni, a koja je inače pod zaštitom države i na popisu je kulturne baštine Velike Britanije.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 20.10.2016. 01:59
Iza zla dolazi jos gore zlo i nikada se zaustaviti nece cutanjem. Trovanje se nastavlja nesmanjenom zestinom. To i jeste cilj, da se izbrise granica izmedju normalnog i nenormalnog, izmedju dobra i zla, izmedju moralnog i nemoralnog i izmedju stetnog i korisnog....................................................................................................................................... Davno je receno da je naj veca prevara necastivog to sto je ubjedio ljude da ne postoi. Po prirodi stvari vatikan bi odavno trebao da prestane sa svojom politikom ali vec vise od 1000 godina oni vode rat protiv Hriscanskog svijeta i slobode ljudi......................................................................................................................................................................... Zbog prirodne nedosljednosti ljudi, zaboravnosti pa i smjeni generacija a i zbog ciste dosade( ljudima dosadi iz dana u dan ciniti isto a tek godinama...) oni su trebali da promjenu svoje ciljeve i prioritete. Isto tako mozemo posmatrati englesku drzavu i vlast , ameriku i jos neke zemlje. Nista se ne mijenja u njihovoj retorici, nacinu djelovanja i razmisljanja od njihovog nastanka do danas.,........................................................................................................ Primjer. Zapad i vatikan nas je optuzivao , ne tako davno, da smo previse popustljivi prema homoseksualcima dok su ih oni progonili i spaljivali. Danas nas optuzuju da smo ne tolerantni prema tim grupacijama i da ih zlostavljamo................................................................................................................................ MI nismo u svom odnosu prema njima napravili nikakve promjene ali ih zapadna propaganda koristi kao oruzje protiv nas. Retorika je vazda ista , oni su kao dobri a mi kao losi. Ko vjerova a ko ne iza njih je vazda stajao i stoi isti um i on im kordinira akcije...................................................................................... Tesko je normalnom covjeku da povjeruje u takve zavjere ali zar nije ocito da nesto neprirodno ne stima.??? Da reci ce neki, koi budu imali volje da procitaju komentar, kakve veze ima clanak iznad sa onim sto sam napisao. Moje pisanije nije nikakva filozofija vec prosti zbir cinjenica i mogu samo da dodam: Zar nije to sve suvise ocigledno da bi se zanemarilo.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online