Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 09.06.2013.
09:43
Mondo A

Farma: I Stanija i Filip u Areni!

Aki dobio rekordan broj štapića, gledaoci izglasali Mikija Mećavu za duel, a onda Zadruga stavila na muke farmere: Ili kazna za Staniju i Filipa ili kamera u toaletu! Odlučili se za kaznu!

Golupčićima preti opasnost da ih ponovo rastave: Stanija Filip
 

Tek što su se ponovo zagrlili, poljubili, "postali jači nego ikad", što bi rekla Stanija, "golupčići" Filip Panajotović i pomenuta starleta će morati da se bore za opstanak u rijalitiju Farma!

Ali, ne jedan protiv drugoga, nego protiv Akija i Mikija Mećave! Naravno, svako za sebe.

Prvo su farmeri "izgazili" Andriju Markovića-Akija, koji je dobio rekordan broj štapića - čak 11. Lakše je da pomenemo one koji su ga poštedeli: Ša, Filip Mitrović i Milan Tarot. Filip Panajotović nije imao pravo da ovog puta daje štapić, ali nema sumnje da bi i od njega dobio.

Ljuba je dobila samo tri štapića, a o njoj su farmeri gotovo ispevali ode. "Ona je žena-lav", "ona je žena bez premca,", "žena na mestu", "jutarnje kafe sa njom nemaju alternativu" i slično, izlazilo je iz usta Ere Ojdanića, Saške Karan, Radojke, Goce Božinovske... A Aki bi, prema mišljenju većine, trebalo da odraste, da "prestane da bude beba, jer je sada bezobrazna beba" (citat Saške Karan), da "počne da poštuje starije" i slično...

Filip Mitrović je, naravno, podržao svog druga Akija, rekavši da se zamerio ostalima, jer "nikome nije išao uz nogu" i da je "progovorio pre 20 dana kada mu se sve smučilo".

Dajući štapić Akiju, Stanija je rekla da joj se ispunila želja da on ode u Arenu, da se bori za opstanak, a pre svega zato što je izdao njenog Romea, tj. Filipa, kada mu je prošle nedelje dao štapić i tako doprineo njegovom odlasku u duel, a samim tim i iz šoua.

"Hvala Bogu što se Filip vratio i što smo jači nego ikad", rekla je Stanija. Uh, kakvo je samo iznenađenje čekalo nešto docnije.

Aki se svakom farmeru zahvalio na štapiću, čekajući da dobije priliku za komentar. A onda je "opleo":

"Prvo da pošaljem veliki pozdrav Zorici Marković! Žena je bila za sve u pravu, doslovce! Ovih 11 su pokazali da se plaše Ljube, a ja, kao najmlađi ovde, nisam znao da odigram ovu igru. Kad budete izašli, videćete sve", rekao je Aki ostalima.

Ljuba se na to ironično i kiselo nasmejala: "Ćuti, bre, derište jedno! Pretio si do malopre Ekremu, ako ti da štapić...". Ali, Ekrem je to negirao, rekavši da mu niko nije pretio.

Nakon što su gledaoci odlučili da u duel sa Akijem pošalju Mikija Mećavu, farmere je dočekalo neprijatno iznenađenje, a to je pismo Zadruge.

Produkcija je stavila na muke farmere, jer im je dala izbor: ili kazna za Staniju i Filipa, koji su ponovo prekršili pravilo (zajedno su bili u kupatilu, a dogovor je da samo jedan farmer sme da bude u kupatilu), ili da se stavi kamera u kupatilo.

Odluka je morala da bude doneta jednoglasno, ali su se mnogi (Radojka, Vesna Rivas, Era Ojdanić, Milan Tarot, Saška Karan) pobunili zbog mogućnosti da kamera bude u kupatilu, tako da su indirektno poslali i "golupčiće" u izolaciju i u nedelju uveče u borbu za opstanak.

Dakle, u nedelju uveče za opstanak na Farmi boriće se (uz pomoć gledalaca, razume se). Aki, Miki Mećava, Stanija i Filip.

POVEZANE VESTI

Nedelja 09.06.2013. 15:46
Produkcijo, poštedite nas, izbacujte ih po dvoje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online