Četvrtak 6. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 08.04.2012.
04:55 >> 07:02h
Alo A

Stevan i Aleksandra uzeli 100.000 evra

Nakon 106 dana emitovanja rijalitija “Parovi”, Stevan Radivojević i Aleksandra Matić su postali pobednici najdužeg takmičenja u izolovanom prostoru. Sa 58 procenata glasova ovaj par je postao bogatiji za 100.000 evra.

Pobednici su u trenutku proglašenja njihovih imena zanemeli, da bi onda vrištali od sreće.

- Ovu pobedu Saška i ja posvećujemo mojim roditeljima i njenom tati – izjavio je Stevan nakon primljene nagrade.

Osvojili 100.000 evra: Aleksandra i Stevan


U finalu rijaliti šoua “Parovi” učestvovalo je pet parova, a izgleda da su osmeh i iskrenost učinili svoje i doveli ovaj par do pobede. Oni su jedni od retkih parova koji se nisu svađali, psovali i bili namrgođeni, pa je možda to glavni razlog zbog čega su prikupili simpatije publike, piše ''Alo''.

U trenutku kada su u vili ostala tri para, voditeljka je proglasila drugoplasirani par, odnosno Marka Miljkovića i Deu Tošić, dok su u vili ostali trećeplasirani i pobednici šoua. Sa 20 procenata treće mesto su zauzeli Nikola Paunović i Sonja Petrović, koji ne žale mnogo za pobedom.


- Ja sam očekivao ovo i nisam se nadao nagradi. Čestitam Saški i Stevanu. Bravo za pobedu – izjavio je Nikola Paunović po izlasku. Strahinja Mladenović i Sonja Kocić su završili na četvrtom mestu, dok su petoplasirani Martina Rajić i Mihail Mujingo.


Specijalnu emisiju povodom finala rijalitija ulepšale su i pesme, pa su tako Slađana Đorđević Bucka i Alka Vuica otpevale svoje numere i tako podigle publiku na noge. Pored finalista proglašenju su prisustvovali i bivši ukućani koji su čestitali svojim cimerima i podelili svu radost sa njima.

Kao drugoplasirani par, Marko Miljković i Dea Tošić su dobili automobil marke ''opel korsa“.


- Ja sam stvarno presrećan. Ne mogu baš da dodjem sebi – izjavio je Marko po izlasku iz kuće. Njih dvoje su se dogovorili da će automobil pripasti Dei.


- Ja već imam jednu ''opel korsu“, glupo je da imam dve korse – izjavio je Miljković.

POVEZANE VESTI

Nedelja 08.04.2012. 06:55
Čitam štampu, i visim po portalima, ali ne znam ko su ovo dvoje.
Nedelja 08.04.2012. 21:35
prosle godine pobedila laka devojka bez ikakvog morala i njen kvazi decko (bio njen koliko i moj), ove godine su pobedili normalni mladi ljudi, to je za pohvalu i mozemo se nadati da se ipak nesto moze promeniti u nasu izgubljenu zemlju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online