Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 05.02.2015.
10:21
B92 A

VIDEO iz 50 nijansi: Jutro u sobi Kristijana Greja

Kako se bliži premijera filma „Pedeset nijansi - siva“, prvog dela ekranizacije istoimene erotske trilogije i jednog od najiščekivanijih filmova godine, atmosfera među obožavaocima Anastazije i Kristijana postaje sve uzavrelija.

Jutjub
Ako iščekujete s nestpljenjem, evo vam malo scene iz filma

Nakon gala premijere na otvaranju Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu, koji večerašnjim otvaranjem postaje centar filmskog univerzuma, film „Pedeset nijansi - siva“ sledeće sedmice stiže u svetske bioskope.


Baš kao što je isptimena knjiga E.L. Džejms mesecima vladala književnim top listama, tako se očekuje da će i filmska adaptacija poharati blagajne širom sveta.Tome u prilog ide i podatak da je u pretprodaji planulo senzacionalnih 2.75 miliona karata u 39 zemalja sveta.

Nemačka je vodeće tržište sa preko 450.000 unapred prodatih karata. Oliver Fok, direktor "Cinestara“ kaže:

- Pretprodaja karata je senzacionalna i bez presedana. Nikad ranije nismo imali veću prodaju karata unapred za neki film.

Velika Britanija, Francuska, Australija i Novi Zeland su takođe uspešna tržišta sa više od 500.000 prodatih karata.

U Velikoj Britaniji "Empire Cinemas“ kaže da je film već najprodavaniji ikad film u pretprodaji. Jedan od njihovih bioskopa je već potpuno rasprodat za prvi vikend prikazivanja. Džastin Ribons, direktor "Empire Cinemas“ kaže:

- Pedeset nijansi – Siva i dalje ruši naše rekorde jer je najprodavaniji film i to toliko pre početka bioskopske distribucije. Do danas, za ovaj film je već prodato više karata nego za prvi vikend prikazivanja filmova 'Mračni vitez', 'Osvetnici', 'Mama Mia' i 'Avatar'.

I u Srbiji i Crnoj Gori vlada pomama za kartama za premijeru ovog naslova i distributerska kuća. Taramount film zbog nezapamćenog interesovanja konstantno uvodi nove projekcije u bioskopima. Nakon premijere u bioskopima širom Srbije, koja je zakazana za 11. februar, film stiže na redovne repertoare naših bioskopa 12. februara.

Mesecima unazad sve oči uprte su u glumce Dakotu Džonson i Džejmija Dornana, koji su na filmskom platnu oživelu strastveni par - Anastaziju Stil i Kristijana Greja.

I dok uoči premijere svetski mediji pišu o tome kako će filmska publika biti uskraćena za brojne vrele scene, po kojima je knjiga i postala poznata, mi vam ekskluzivno donosimo isečak iz filma.

Šta se dešava kada se Anastazija Stil probudi u sobi Kristijana Greja pogledajte u priloženom insertu:

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online