Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 10.10.2012.
13:48
B92 A

Najvoljenija filmska čudovišta

Malo su nas plašili, a onda smo ih zavoleli i prirasli su nam za srce. Pogledajte likove iz crtanih filmova koje smo vam pripremili ne možete da ih ne volite!

Jedan od omiljenih likova: Sparki
 

Sparki (Frankenweenie)

Prošle nedelje Tim Barton predstavio nam je "Frankenweenie", dugometražnu animiranu adaptaciju svog istoimenog kratkog akcionog filma iz 1984. (zbog čijeg je snimanja tada otpušten iz "Diznija"). Mali Sparki je oduševio publiku.

Moris (Little Monsters)

Moris u tumačenju Hauija Mandela deluje pomalo strašno, ali ne biste mogli da poželite ležernije, otkačenije čudvište da vam stanuje ispod kreveta. Na kraju krajeva, svakom dečaku bi dobrodošao drugar plavog lica u kožnoj jakni da mu pokaže kako se živi na "divljoj strani”.

Sali i Majk (Monsters, Inc)

Ova dva čudovišta pametnjakovića iz radničke klase nemoguće je ne voleti. Na kraju krajeva, ništa kao komedija o dva drugara monstruma neće rastopiti ljudska srca.

Gizmo (Gremlins)

Ako dosledno poštujete pravila o brizi ovih neobičnih kućnih ljubimaca, dobićete jednog slatkog čupavca za najboljeg prijatelja. I od njega neće nastati stotine malih demončića koji kreću u ubistveni pohod. Ko može da odoli ovoj faci?


Eli (Pusti pravog unutra)

Eli pomalo štrči na ovoj listi - možda je slatka kao Sali ili Sparki, ali je đavolski opasnija i užasnija. Međutim, nežna ljubavna priča i Elina emotivna dubina čine da je volimo koliko i Oskar. Ali ipak je ne bismo pustili da uđe.

Džek Skelington (The Nightmare Before Christmas)

Jadni Džek. Ima dobru nameru ali nije sposoban da zaista shvati svet za kojim žudi. On je tragična figura na mnogo načina; a mi nekako volimo sve tragične likove. Naročito one sa leptir mašnama u obliku slepog miša koje su im šire od ramena.

Šrek (Shrek)

Ovaj moćni zeleni ogar (džin) je možda i najpopularniji od svih voljenih čudovišta - umiljat, prostodušan i u društvu jednako dragih ali manje monstruoznih drugara koji mu daju na šarmu.

Čubaka (Star Wars)

Možda je tehnički vanzemaljac ali samo ga pogledajte - ogroman je, dlakav i izgleda kao Big Foot (Lukasu je inspiracija bio njegov pas) - tako da je, prema našim standardima, čudovište. Iako ne govori engleski, boljeg kopilota i saborca nećete nigde naći.

Ludo (Labyrinth)

Iako deluje monstruozno i ružno, Ludo je slatko, razigrano stvorenje, zadivljujuće s obzirom na svoju očigledno ograničenu inteligenciju i jedan je od nekolicine stanovnika Lavirinta koji se ne priklanjaju Džaretu.

POVEZANE VESTI

Sreda 10.10.2012. 13:58
Šrek je najljudskiji.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online