Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 19.11.2011.
10:33
Smedia A

Seksi ulogama zapalile srpsku publiku

Srpkinja Ana Aleksander poslednjih dana preznojava svojim seksi scenama mnoge muškarce (a i žene) širom sveta glumeći u seriji “Hemija”. Mnogo godina pre nje seksualnu revoluciju u glumi podigla je Eva Ras, Mira Furlan, Neda Arnerić pa kasnije Katarina Radivojević, Jana Milić i mnoge druge glumice, sinonim su za seks simbole i nisu se libile da se skinu za potrebe snimanja.

Katarina Žutić u filmu "Vizantijsko plavo"
 

Fotografija Eve Ras iz filma “Ljubavni slučaj ili tragedija službenice PTT” ostala je kultna u domaćoj kinematografiji. Ova glumica i književnica bez dlake na jeziku i dan danas govori o seksu što je u nekoliko navrata pokazala dok je bila jedna od učesnica rijalitija.
 

Od "Štefice Cvek u raljama života" i "Lepote poroka" Mira Furlan zavela je muškarce širom velike Jugoslavije. I danas slovi za jednu od ikona seks simbola tog vremena.

Neda Arnerić još više je podigla temperature "Varljivog leta ’68" a pokazala je svoje obline i u filmu “Shaft in Africa”.

Snežana Savić jedna je od najlepših i najnegovanijih žena naše javne scene. U filmu “Šta je s tobom, Nina” iz 1984. godine Snežanu je baš ponela gluma…

Seksi komšinica ogrnuta zelenim peškirićem koji joj povremeno spada… Tanja Bošković u “Čoveku sa četiri noge”.

 

Katarina Žutić probudila je seksualne fantazije kod mnogih tumačeći ulogu Lize u filmu “Vizantijsko plavo”. Kasnije je svoje “umeće” demonstrirala i u filmovima "Dorćol-Menhetn" i "Srpski film.


Zone Zamfirsko Katarina Radivojević čari svog tela pokazala je u filmu "Čarlston za Ognjenku" u kojem je vodila ljubav sa Stefanom Kapičićem. Međutim, u filmu “Morfiy” Kaća je otišla nekoliko koraka dalje- oralno je zadovoljavala svog partnera…

Mlada Kruševljanka Jana Milić bila je prava đavolica u filmu "Đavolja varoš"…

 

Ana Franić i Jelena Đokić u "Diši duboko" potpuno su odgovorile zahtevima uloga.

A posle ovih fotografija i video snimaka koju su vam, pretpostavljamo prijali, podsećamo vas još jednom na seksi Anu Aleksander.

POVEZANE VESTI

Subota 19.11.2011. 11:49
Bez toga nema domaceg filma!
Subota 19.11.2011. 15:33
Svaka čast Miri Furlan što je hrabro širila noge po filmovima, i Nedi Arnerić što je tako znalački bila poprcljiva u svakom filmu gde je kročila štiklom. Meni je ipak najintrigantnija Tanja Bošković u "4oveku sa 4 noge" jer ima sve elemente dobre porno predigre: matorac, direktor u nezgodnoj situaciji sa mladom, naivnom, i golom službenicom čija erotika ostavlja bez daha dok knedla stoji u grlu! Zaboraviste prelepu Sonju Savić koja se vešto transformisala iz filma u film kao baba (Braća po materi), i kao zavodnica (Una, Kao sav normalan svet, Šećerna vodica...). A zaboraviste i Lidiju Vukićević koja je tako dobro mešala i pravila erekcije diljem Ex Yu ulogama u Žikinoj dinastiji.
Subota 19.11.2011. 11:16
Sve su lepe i seksi.ali po meni najsesksiplnije su snezana savic i mira furlan
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online