Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 23.08.2011.
02:49
Alo! A

Anđelina glumi Cecu?

Holivudska zvezda Anđelina Džoli proučava biografiju Svetlane Cece Ražnatović, noseći se mišlju da srpsku folk pevačicu ovekoveči na velikom platnu, piše “Alo!“.

Kako “Alo!“ saznaje od jednog člana ekipe iz Srbije koja je učestvovala u snimanju rediteljskog prvenca Anđeline Džoli “Zemlja krvi i meda“, holivudskoj lepotici privukla je pažnju sudbina udovice Željka Ražnatovića Arkana.


“Anđelina se dok je režirala film koji govori o dešavanjima na našim prostorima zainteresovala za Balkan, pa je tako uočila i da je Ceca najpopularnija pevačica, ne samo u Srbiji, već i u svim bivšim jugoslovenskim republikama. Naročito joj je bilo zanimljivo to što Cecu slušaju i Hrvati i Bošnjaci iako je njen suprug ratovao protiv njih“, otkriva izvor “Aloa!“, koji je imao prilike više puta da razgovara s Anđelinom, i objašnjava zbog čega je supruga Breda Pita poželela da glumi najčuveniju zatvorenicu na Balkanu.


“Anđelina je prvo, boraveći u Sarajevu, imala prilike da čuje Cecinu muziku, pa se raspitala o njoj. Potom je videla njene fotografije i spotove na Jutjubu i odmah je uočila da između nje i Cece postoje sličnosti - obe su tamnokose i vitke, bujnih grudi i punih usana, približnih godina, pa je jasno da bi se to moglo odlično iskoristiti na filmu. Osim toga, dopalo joj se što je Ceca majka, budući da je i sama porodična žena, a zanimljiva je i podudarnost njihovih horoskopa - obe su Blizanci i obe su rođene u junu (Anđelina 4, a Ceca 14. juna)“, ističe sagovornik beogradskog lista.
Sve to, fakat, ne bi bilo dovoljno, da se Džolijeva nije ozbiljno nameračila da se bavi temama kakvih dosad nije bilo u američkom filmu.


“Anđelina je stekla status superzvezde, pa sada, kao i njen muž, želi da se bavi samo projektima koji je zaista zanimaju, a biografski filmovi su uvek izazovni, pogotovo kada je u pitanju ličnost sa tako uzbudljivom životnom pričom kao što je Cecina. Ukoliko odluči da realizuje film o njenom životu, Anđa bi, osim što bi igrala glavnu ulogu, verovatno bila i iza kamere, jer želi da sve konce drži u svojim rukama. Uprkos tome što je pretrpana obavezama, pošto gaji šestoro dece i snima filmove širom sveta, puna je energije i želi da se dokaže na svim poljima. Što se scenarija tiče, Anđelina ne želi da se oslanja na internet i novinske članke iako podataka o Ceci ima dosta i na engleskom jeziku, već namerava da, kad nađe vremena, upozna našu zvezdu. Interesantan joj je i podatak da je Ceca sada u kućnom pritvoru posle kog planira koncerte širom sveta. Sve to je odličan materijal za film“, zaključuje izvor “Aloa!“

Ceca bez komentara


Folk pevačica nije želela da se oglasi u javnosti povodom najave da holivudska diva snima film o njenom životu.


U pres službi Ražnatovićeve nisu imali komentar na ovu informaciju, pa smo ostali uskraćeni šta Ceca misli o ideji da je na filmskom platnu predstavlja slavna Anđelina Džoli.

POVEZANE VESTI

Utorak 23.08.2011. 10:14
Anđa je antisrpski smrad koji pomaže mit o Srebrenici i otima siromašnim roditeljima iz Afrike djecu... Zašto se ne odrekne ogromnih honorara i luksuznog života kad je takva duša od žene? Ili makar privatnog aviona...
Utorak 23.08.2011. 03:16
Bolje da je uzela mene da mazi ukrilu a ne bi se bunio ida me usvoji
Utorak 23.08.2011. 09:30
Čekaj malo,ako će Anđa glumiti Cecu,onda bi Bred Pit trebao da glumi Arkana?! A ko će glumiti Veljka i Anastaziju?! Ako naprave pogrešnu podelu mogu upropastiti ceo prodžekt! Bolje da Ceca glumi samu sebe!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online