Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 29.07.2011.
06:48
Beta A

Nastavlja se snimanje "Montevidea"

Ekipa filma "Montevideo, Bog te video", nakon završenog snimanja na Tenerifama, narednih dana će nastaviti snimanje drugog dela tog ostvarenja u Beogradu i Barandi, najavili su producenti.

Film se snima u produkciji kuće "Intermedia Network", a režija je kao i u prvom delu poverena Draganu Bjelogrliću.

Pored standardne glumačke postavke iz prvog filma, u drugom delu se pojavljuju i novi glumci.

Čeka se nastavak "Montevidea"

Glumac Dragan Nikolić u drugom delu filma "Montevideo, Bog te video" tumači ulogu legendarnog predsednika Svetske fudbalske federacije (FIFA) Žila Rimea, koji je bio inicijator osnivanja Prvog FIFA svetskog prvenstva u fudbalu, održanog 1930. godine u Montevideu.

Glumac Branko Đurić Đuro tumači ulogu čoveka s ovih prostora koji živi u Montevideu i radi u hotelu u kojem su smešteni srpski reprezentativci tokom Svetskog prvenstva.

Na Tenerifama su tokom snimanja filma bili angažovani lokalni španski glumci u sporednim ulogama, kao i veliki broj statista.

Trenutno veoma tražena španska glumica Karla Sančez našla se u ulozi lokalne lepotice, a tu su i Didijer Rasel, Elena Martinez, Fransisko Vera, Dženifer Martin i drugi.

Jedan deo drugog filma "Montevideo, Bog te video" prošle godine se snimao na konstruisanom brodu u Barandi. Tada su se snimale scene prekookeanskog putovanja jugoslovenske reprezentacije do Montevidea.

Među putnicima broda je i bogati Amerikanac grčkog porekla koga tumači priznati grčki glumac Efstratios Tzortzoglou, a u jednoj od uloga je i manekenka Nataša Vojnović.

Na snimanju nastavka učestvuju isti glumci koji su tumačili uloge fudbalera u prvom filmu: Miloš Biković, Petar Strugar, Viktor Savić, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Uroš Jovčić, Nenad Heraković, Rade Ćosić, Milan Nikitović, Bojan Krivokapić.

Njima se u drugom filmu pridružuje i mladi glimac Ivan Zekić u ulozi fudbalera Ivice Beka.

Tu je i trinaestogodišnji dečak Predrag Vasić u ulozi malog Stanoja, kao i starije kolege Vojin Ćetković, Nebojša Ilić, Nikola Đuričko, Srđan Todorović i Srđan Timarov.

POVEZANE VESTI

Petak 29.07.2011. 09:54
Ne treba zaboraviti - a mi Srbi smo skloni brzom zaboravljajnju - da je Dragan Bjelogrlić izjavio da su on i ratni zločinac Jovan Divjak jarani i da mu je žao što ovaj nije bio na premijeri prvog dela. Hoće li Bjela na premijeru ovog nastavka da pozove i svog jarana Jovana Divjaka? Ovu glupost NE SMEMO NI DA ZABORAVIMO NI DA OPROSTIMO Bjelogrliću,- bez obzira kako dobre (stvar ukusa) filmove snima? - pošto on pare za svoje filmove dobija od ministarstva kulture Rep. Srbije... MONTEVIDEO, SRBIJU POSTIDEO...
Petak 29.07.2011. 11:46
Ako nismo svetska sila u pravom svetu onda makara mozemo biti na velikom platnu tako da sam srecan bog novog filma Dragana Todorovica.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online