Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.11.2010.
14:03
V. Tasić - Vesti A

Estrada se pretvorila u kaljugu

Boro Drljača (69) za sebe kaže da je najveći diplomata na estradi, da je šteta što se nikada nije bavio politikom i uveren je da bi daleko dogurao. Kada vidi i čuje šta se sve dešava na estradi, dođe mu da otvori školu za estradnu diplomatiju, a kao glavnog predavača zaposlio bi Acu Ilića koji je na "Farmi" pokazo izuzetne diplomatske veštine!

Nema para ni od pesme: Bora Drljača

Kako komentarišete sve češće i sve žešće svađe i prozivke po novinama među pevačicama?
 

- Kao diplomata ne želim da komentarišem takve stvari. Takve gluposti uopšte ne čitam i moram priznati da mi je muka od svega što se događa i u kom pracu ide ovaj naš posao. Mnogi na estradi misle da pljuvanje donosi uspeh. Danas se živi mnogo brzo i pojedini pevači misle da ako ih nema na naslovnim stranama nekoliko dana, kao da je mrtav. Mislim, ne bukvalno, već medijski. To mnogi na estradi sebi ne mogu da dozvole, pa se guraju pošto-poto u novine, a kako najlakše dobiti prostor nego oplitanjem po kolegama - kaže Drljača.
 

Zašto se i vi malo ne "pogurate"?
 

- Nema potrebe da se i ja trpam u tu gužvu, posebno ne u ovim godinama. Meni je žao mladih koji moraju da krče puteve i skreću pažnju na sebe skandalima. Estrada je postala surova borba za goli opstanak. Nedavno sam pevao sa jednom mladom, anonimnom pevačicom koja mi je rekla da je dala 10.000 evra poznatom hit-mejkeru za dve pesme. Snimila ih je, ali džaba kad se nigde nisu čule. Sad sirota mora da rinta kojekuda kako bi uloženo vratila. Učinila bi sve da dođe na neku naslovnu stranu, ali ne može da se probije od gužve.
 

Kažete da nije lako, ali zar niste i vi hteli da svoje sinove "gurnete" na estradu?
 

- Hteo sam, ali ko mene pita. Oni za muziku i estradu nikada nisu hteli ni da čuju. Krenuli su drugim putevima i baš ih briga kakve sam planove ja imao za njih. Da su hteli, njima bi pola estradnih puteva bilo otvoreno zahvaljujući meni. Mada, kada vidim u kakvu se kaljugu estrada danas pretvorila, drago mi je što me sinovi nisu poslušali.

Bora kaže da mu je žao što mladi moraju da skreću pažnju na sebe skandalima


 

Šta mislite, koliko će posla biti za ove nove "Zvezde Granda"?
 

- Ma nema posla uopšte! Ima za njih dvoje-troje, a ostali mogu da se slikaju... U ovoj opštoj nestašici posla i para, mnogi roditelji misle da će decu lepo udomiti tako što će ih gurnuti da pevaju. Slušaju pevače koji masno lažu, pa im se čini da se na estradi "valjaju" milioni. Kad shvate da su naseli na prazne priče i gomilu laži, obično bude kasno.
 

Ne treba mi podgrevanje

Koliko je učešće u rijaliti šou programu "Veliki brat" podgrejalo vašu popularnost?
- Bio sam popularan decenijama pre ulaska u tu kuću, za razliku od mnogih koji u rijalitije ulaze kao anonimni likovi za koje znaju jedino članovi familije. Meni "podgrevanje" popularnosti nikada nije trebalo - kaže Drljača.

Šta mislite kako bi ste se proveli na "Farmi"?
- Da sam na imanju sa svima dobro slagao, kao što je bilo i u "Velikom bratu". Ni sa kim se ne bih posvađao. Plivao bih vešto i kao stari vuk uspeo bih da sa svima izađem na kraj.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online