Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 18.06.2018.
07:50
S. Đurić - Vesti A

Ljubav je ljubav, ali pare su pare!

Predbračni ugovori kod nas nisu toliko popularni. Međutim, neke naše poznate ličnosti su obezbedile svoje brakove, u slučaju da odluče da se razvedu. Otkako je početkom godine objavljena informacija da će se pevačica Aleksandra Prijović u junu udati za sportskog menadžera Filipa Živojinovića, ne jenjava interesovanje javnosti za, kako su mnogi nazvali, venčanje godine. Pevačica ne krije da je presrećna, kao i da se sa Lepom Brenom i Slobodanom Živojinovićem dogovara oko svega. Osim oko samih detalja venčanja, javnost zanima da li će Aleksandra i Filip potpisati predbračni ugovor.

Instagram/aleksandraprijovic
Raduju se venčanju: Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

- Filip i ja nikada o tome nismo razgovarali. Radujemo se venčanju i, za razliku od medija, ne bavimo se tom temom. Meni je svejedno, a tu odluku prepustiću Filipu - rekla je za beogradske medije Aleksandra Prijović.

Malo je poznato da su i Severina i Igor Kojić, kako pišu mediji, potpisali poseban ugovor prilikom sklapanja braka, kojem mu je pevačica zabranila da se meša u njen posao, ali i odvojila njene i njegove nekretnine. U medijima su se mogli videti napisi da se udajom za Bastijana Švajnštajgera Ana Ivanović obavezala i na par stvari iz ugovora, koji su potpisali malo pre nego što su stali na ludi kamen. Njih dvoje, iako su u braku, imaju odvojene bankovne račune.

Inatsgram/yaemina

Posle razvoda milioni?

Pevačica Emina Jahović i Mustafa Sandal razveli su se nedavno u Istanbulu, posle 10 godina braka, a pevač će, kako navode turski mediji ostaviti Emini dve trećine sume od prodaje njihove luksuzne vile u Istanbulu, koja vredi najmanje tri miliona dolara. Osim toga, Sandal će kupiti novu kuću svojoj bivšoj ženi u Srbiji, koja će koštati oko 250.000 dolara. Takođe, Emina će svakog meseca dobijati alimentaciju u iznosu od 2.800 evra i po 938 evra mesečno za svako njihovo dete, sinove Javuza i Jamana. Spekuliše se da će turska pop zvezda kupiti Emini i novi auto od 51.595 evra. Supružnici se nisu oglašavali povodom ovih navoda u turskim medijima, tako da je sve u vidu nagađanja.

Advokati su, kako se šuškalo, Bastijana savetovali da svako od njih ima svoj račun. Predbračni ugovor sadrži i saldo njihovih primanja na dan venčanja i potpisan je sav novac koji poseduju. Domaća štampa prenela je da su i Jelisaveta i Miloš Teodosić potpisali predbračni ugovor. Kako se šuškalo na potpisivanju predbračnog ugovora insistirala je glumica kako bi navodno rasteretila Tea bilo kakvog pritiska i obaveza. Želela je time, kako se pisalo, da mu dokaže da je ona sa njim iz čiste ljubavi i da joj materijalne stvari ne predstavljaju ništa. Ni Miloš ni Jelisaveta nisu potvrdili ove navode.

I Svetlana - Ceca Ražnatović kaže da bi sigurno tražila od muža da potpiše predbračni ugovor kad bi odlučila da se uda po drugi put.

- Svakako da bih tražila da potpišemo predbračni ugovor. U svetu je to odavno normalno, a postaje i kod nas. To ne umanjuje ljubav između muškarca i žene - rekla je Ceca.

Z. K. Munja

Suzana i Simeon odustali

Voditeljka Suzana Mančić udaće se 1. jula za dugogodišnjeg verenika posle 18 godina veze za grčkog bankara Simeona Ocomokosa i sve je spremno da se toga dana u crkvi na ostrvu Pilion jedno drugom zakunu na ljubav. Iako je ranije javno pričala da će potpisati predbračni ugovor i navela da sva imovina njenog budućeg supruga ostaje njegovoj deci, Suzana i Simeon su ipak odustali od toga.

- Sve smo pripremili, a onda je nešto kvrcnulo u Simeonovoj glavi i rekao je: "Mančić ne treba nam to!" Iako smo hteli da potpišemo predbračni ugovor, pre svega zbog naših ćerki, da one nemaju neke nedoumice, odustali smo od toga - rekla je Suzana Mančić, koja ne krije uzbuđenje zbog venčanja.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online