Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 07.04.2017.
00:55
S. Đurić - Vesti A

Poznati na meti manijaka: Kad ljubav postane noćna mora

Da se emotivna veza može pretvoriti u noćnu moru na svojoj koži osetio je Petar Strugar, koga je mesecima proganjala bivša devojka. Glumac koji se proslavio ulogom legendarnog Moše u filmu "Montevideo, Bog te video" dobijao je poruke u kojima je devojka pretila smrću ne samo njemu, već i njegovom trogodišnjem sinu iz prvog braka.

N. Đurović
Nema mira: Vanja Mijatović

Kada je shvatio da je đavo odneo šalu, Strugar je ceo slučaj prijavio policiji koja je privela na informativni razgovor devojku za koju se ispostavilo da je imala kratkotrajnu romansu sa glumcem.

- Prijavljeno je, ja komentar nemam - kratko je rekao Strugar, ne želeći da iznosi u javnost bilo kakve detalje ovog slučaja.

Miljana jurila pevače

- Nikad nisam odala ko mi je dao neki broj. Na primer, ne bih rekla da mi je Jadranka Barjaktarević rekla gde Mišel Gvozdenović peva. Zvala sam danima novinare, sve dok nisam dobila mejlom spisak sa svim telefonskim brojevima. Bilo je tu brojeva raznih političara, glumaca, biznismena, ali me ne interesuju. Ja sam jurila samo pevače. Znam da to nije u redu i da će me pitati starost gde mi je bila mladost. Ali, to je neka vrsta opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Kao kad neko stalno vrti kosu prstima, na primer. Ja volim da budem u društvu poznatih pevača - ispričala je Miljana Kulić.Miljana Kulić, koja se proslavila učešćima u rijaliti programima, javno je priznala da je proganjala pevače.

N . Đurović
Bez komentara: Petra Strugar

Zvezda Granda Vanja Mijatović na jednom od nastupa upoznala je mladića koji je burno reagovao kada ga je odbila.

- Ne znam šta da radim! Neki manijak me prati već dve nedelje, ne znam kako da ga se otarasim. Maltretira me pozivima, porukama... Upoznala sam ga na nastupu i otad mi ne da mira - požalila se nedavno Vanja. Darko Lazić i Dušan Svilar bili su na meti iste devojke, i to samo zato što su pobedili u takmičenju Zvezda Granda.

- Ne prestaje da me zove na fiksni telefon, broj mobilnog telefona do koga je došla ko zna kako sam morao da promenim. U početku nisam ni skapirao šta se dešava, dok nisam doznao da je išla u poštu i ne znam na koji način uspela da preusmeri pozive sa mog na njen mobilni - pričao je tada Darko.

Na meti manijaka bila je i Rada Manojlović, koju je na nastupima u regionu pratio nepoznati muškarac. Nakon što su usledile preteće poruke, pevačica je slučaj prijavila policiji, koja je ubrzo pronašla mladića. Rada nije želela da priča o tom slučaju jer, kako kaže, nerado se priseća ovog događaja.

I Mira Škorić je prošle godine imala neprijatne situacije zbog manijaka koji je pratio u stopu. Kako se tada pisalo u medijima progonitelj je prvo na njena ulazna vrata lepio ruže, zatim karminom crtao srca, da bi potom ostavljao poruke ispod brisača na njenom automobilu. Jedne noći u tri ujutro, Miru je pred vratima stana dočekao visok muškarac s kapuljačom na glavi. Na njeno pitanje šta želi, rekao joj je zajedničku fotografiju, ali ona nije pristala.

Lažna Ana

Društvene mreže su dušu dale za razne vrste proganjanja, ali i da se ko zna ko "sakrije" iza identiteta neke poznate ličnosti. Tako se na Tviteru pojavio profil sa nadimkom "PijAna", koji je navodno pisala Ana Nikolić. "Lažna" Ana konstantno je tvitovala kompromitujuće poruke i fotografije, ubacivala se kolegama i koleginicama u razgovore i pokušavala da se svađa. I Nataša Bekvalac bila je žrtva istog manijaka, sudeći po retvitovima.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online