Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 16.06.2016.
08:00
D. Petrović - Vesti A

Prvo "laju" pa se kaju

Poznate ličnosti često ističu da su obični ljudi kao i svi drugi, pa tako vole i da se našale na svoj ili tuđ račun. Problem nastaje kada se mediji "upecaju" na njihove navodne šale, pa im posle toga više ništa nije smešno. Naravno, najlakše je osuti drvlje i kamenje na medije, umesto da se pogledaju u ogledalo i priznaju sebi i drugima da su sami krivi za to.

Z. K. Munja
Sve pogrešno shvatili: Marija Šerifović

- Napravili ste mi pakao od života! Nemojte izigravati male bogove i igrati se sa tuđim životima, nije fer, nije korektno, nije ni normalno, a na kraju ja to nisam ni zaslužila. Moji prijatelji nisu zaslužili da im uništavate život zato što su moji prijatelji. Nisam se verila, neću se udati, oženiti... - napisala je besna Marija pre neki dan na društvenoj mreži Fejsbuk i priznala da se samo šalila kada je na Instagramu okačila sliku dve ruke na kojima je prstenje, pa su mediji zaključili da se pevačica - verila. Kao da je neko tukao po ušima da se šali na takav način.

I dok se medijska prašina oko njenog prstenja još nije stišala, Vlado Georgiev je otišao korak dalje i napravio lažno venčanje na žurci povodom svog 40. rođendana. Iako već godinama izbegava medije i sa fanovima komunicira isključivo preko društvenih mreža, poznati kantautor je rešio da se našali i dokaže svima da nema nameru da se ženi sa devojkom Milicom, iako je ona već u poodmakloj trudnoći.

Šale, pa tužbe

Ivan Ivanović često se u svojoj emisiji šali na račun poznatih ličnosti. Ali, mnogi to nisu shvatili kao šalu, pa je tako poznati voditelj od Jelene Karleuše popio brojne tužbe. Međutim, to ga nije sprečilo da nastavi da se šali na njen račun i javno je proziva zbog njenog pevanja. E, sad to što ni on sam nije neki talenat za muziku to je već manje važno. Doduše, Ivanović se često i šali na sopstveni račun, posebno na to što je potpuni antitalenat za pevanje, a baš voli da zapeva.

Pred matičarem al za malo: Vlado Georgiev

On je organizovao pravo pravcato venčanje, samo što su mladenci umesto da rekli - ne! Koja je poenta ove njegove šale nikome nije jasno, posebno što je na slavlje zvao i brojne poznate ličnosti, pa je dobro je znao da će cela stvar završiti u mediji, te da će se o njegovom venčanju, makar ono bilo i lažno, pisati danima.

Ko zna, možda mu je to i bila namera. Gosti ove lažne svadbe kažu da su se super proveli i da je sve to bila fora, a lažni mladenci su dobili i poklone.

Voditelj Ognjen Amidžić važi za dežurnog šaljivdžiju, pa se često šali na račun poznatih ličnosti.

On se pre neki mesec našalio na račun Dragana Kojića Kebe i na društvenoj mreži Tviter okačio je vic.

- Kebo, kol'ko ima sati? - Imao, imao sam. (Ima 8) - napisao je Amidžić. Keba nije reagovao na njegovu šalu, možda zato što je nije shvatio kao što nisu ni mnogi drugi.

Ali, ovo nije obeshrabrilo poznatog voditelja, pa je inspirisan poznatim ličnostima koje se bukvalno ne skidaju sa društvenih mreža i on otvorio na Instagram profil posvećen svojim stopalima! Danima je kačio najrazličitije slike sa stopalima u krupnom planu uz šaljive komentare - stopala u šopingu, druže se sa malim stopalima, čitaju stripove, peru zube, uživaju pored bazena i slično.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online