Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 10.03.2016.
08:45
S. Đurić - Vesti A

Sale razvalio Arenu!

Saša Matić (37) održao je obećanje i napravio sjajan koncert u utorak uveče u Beogradskoj areni. Više od 20.000 ljudi pevalo je uglas s njim, a gotovo tri sata nezaboravne svirke začinjeno je zavodljivim plesačicama na bini, atraktivnim gošćama i iznad svega sjajnim glasom i brojnim Matićevim hitovima. Koncert podeljen u tri čina počeo je kada je Sale izašao na impozantnu binu, seo za klavir i zapevao numeru "Kad ljubav zakasni" dok su oko njega igrale balerine.

U duetu: Saša Matić i Rada Manojlović

Već sa prvim taktovima publika je poskakala sa sedišta i u Areni je nastao haos od dobrih vibracija i pesama, a do kraja nastupa više niko nije seo na svoje mesto, čak ni kada je Matić pevao balade.

- Dobro veče, Beograde. Želim sve da vas pozdravim i damama čestitam 8. mart. Na ovom koncertu će biti više pesme nego priče i prvenstveno sam ga posvetio ljubavi. Meni je bog dao vas i zato sam ja najsrećniji čovek na svetu - rekao je Matić i zapevao numeru "Nađi novu ljubav".

Nastup u najvećoj koncertnoj dvorani na Balkanu bio je podeljen u tri čina - kafanski, klupski i onaj, kako Sale reče - za dušu. U skladu sa praznikom njegovi gosti su bile dame, pa su tako šou na sceni napravile Ministarke sa svojom seksi koreografijom, a sa Matićem su otpevale zajedničku pesmu "Zver". Potom je na binu izašla Rada Manojlović i sa Sašom izvela duet "Mešaj mala".

Na binu su postavljeni stolovi sa kariranim stolnjacima kao asocijacija na kafanu, dok su oko stolova igrali plesači i plesačice. Domaćinu se potom na sceni pridružila Jelena Karleuša, koja je dočekana ovacijama publike i s njim je izvela hit "Ne smem da se zaljubim u tebe". Matić nije zaboravio ni svog kolegu Darka Radovanovića, koji je pre pet godina poginuo u saobraćajnoj nesreći, pa je u znak sećanja na njega sa Ivanom Selakov otpevao hit "Ako je do mene". Dok su izvodili pesmu, na video-bimu prikazana je Darkova slika.

A, onda se na bini pojavila Severina, koja je publiku bacila u trans. Zajedno sa Sašom otpevala je duetsku pesmu "More tuge", što je publika dočekala i ispratila ovacijama i burnim aplauzom. Zatim su se na scenu ponovo vratile Ministarke i sa Severinom izvele hit "Uno momento", pa je Arena podsećala na veliku diskoteku.

Okupio pola estrade

Saša Matić poznat je po tome što ga kolege cene i poštuju, pa ne čudi što se na njegovom koncertu u Areni okupilo pola estrade. Među prvima došao je njegov brat Dejan Matić, a bili su i Ilda Šaulić, Dajana Jakšić, Dragan i Olja Kojić, Šaban i Goca Šaulić, Darko Lazić i Ana Sević, Anastasija Ražnatović sa drugaricom Mašom Terzić, Sanja Đorđević, Mlađan Dinkić, Damir Handanović, Marina Tucaković i mnogi drugi. I svi su uglas rekli da se ne sećaju kada su se tako dobro proveli na nekom koncertu, kao na ovom Matićevom nastupu.

- Hvala vam, ovo ću zauvek pamtiti - rekao je Saša i za kraj otpevao pesmu "Samo ovu noć". Međutim, publika nije dozvolila Matiću da tek tako siđe sa scene, pa se vratio na bis i otpevao još nekoliko pesama.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online