Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 03.08.2015.
08:31
S. Đurić - Vesti A

Merima u Nepalu, Nataša na salašu

Ceca Ražnatović avgust provodi u Beogradu, Lepa Brena i Boba Živojinović se odmaraju u Hrvatskoj, dok je Nataša Bekvalac poslušala preporuku premijera Vučića

A. Čukić
Obišla skoro ceo svet: Merima Njegomir

Tropska vrelina koja je zahvatila Srbiju naterala je i one koji nisu imali nameru da otputuju na letovanje da promene odluku. Međutim, ima i onih koji su poslušali premijera Aleksandra Vučić i odlučili da odmor provedu u otadžbini. Jedna od njih je i Svetlana Ceca Ražnatović. Iako ima vilu na Kipru, pevačica neće imati vremena da otputuje tamo, pa će ceo jul i avgust provesti u svojoj kući u Beogradu.

- U naredna dva meseca neću uspeti da odem na more i ne žalim se, jer Srbija je prelepa. Imam mnogo koncerata ovog leta. Na more ću, ako budem mogla da izdvojim deset vezanih dana, otići tek u septembru - kaže Ceca.

Nataša Bekvalac je poznata po tome da voli egzotične destinacije, kao i po čestim odlascima na odmor. Međutim, lepa Novosađanka je odlučila da deo ovog leta provede u Srbiji. Početkom jula u Crnoj Gori spojila je posao i zadovoljstvo, pa je posle nastupa sa kćerkom Hanom uživala na plaži u Budvi. Pevačica kreće sa promocijom svog novog albuma, pa zbog toga i ne planira da ide na odmor.

- Ne, neću ići na odmor ove godine, ja ću poslušati Vučića, moje destinacije su Ada, Salaš, Novi Sad, po Srbiji samo - izjavila je Nataša Bekvalac.

Lepa Brena već tradicionalno sa suprugom Bobom Živojinović deo godišnjeg odmora provode na Hrvatskom primorju. Sa sinovima Stefanom i Viktorom i ove godine odmaraju u Novom Vinodolskom. Brena se na Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj se vidi kako uživaju u čamcu na otvorenom moru.

Seka Aleksić i ovog leta će se odmarati u Turskoj. Ona će u ovu egzotičnu zemlju sa suprugom Veljkom Piljkićem otputovati u avgustu.

Novakovo prvo letovanje sa sinom

Novak Đoković sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom odmara na Jadranu. Posle nekoliko dana provedenih u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, gde su se prvi teniser sveta i njegova supruga prošle godine venčali, Đokovići su jahtom otplovili u Dalmaciju. U Hrvatskoj će uživati u nekoliko najpoznatijih letovališta. Inače, ovo je prvo letovanje malog Stefana.
 

- Imam previše posla ovog leta. Hvala bogu, retko imamo slobodan dan. Stalno sam na putu - kaže Seka Aleksić, koja će deo leta provesti radno s obzirom na to da nastupa u Crnoj Gori.
Poznato je da Seka voli da putuje i da su joj omiljene destinacije Egipat, Tajland, gde odlazi zimi.

Posle nastupa u Podgorici i Vrnjačkoj Banji, Zdravko Čolić nastavlja regionalnu turneju. Pevač kaže da će naći malo vremena da sa porodicom ode negde na odmor.

- Bio sam već malo u Grčkoj. Malo ću i do Istre i Crne Gore - kaže Zdravko Čolić.

Zahvaljujući poslu Merima Njegomir obišla je skoro celu planetu. Međutim, ima zemalja koje nije obišla, pa je ove godine odlučila da odmor provede u Nepalu.

- Imala sam želju da vidim Nepal tako da sam odlučila da se ovog leta tamo odmaram - kaže Merima Njegomir.

Ognjen Amidžić sa suprugom Danijelom Dimitrovskom i sinom Matijom odlučio se za Tursku. Ovaj bračni par je i ove godine za odmor izabrao jedan od najluksuznijih hotela u oblasti Kemer, a čiji rizort čine privatne vile.

- Letovanje s Matijom nije odmor, to su pripreme Nemanje Matića za novu sezonu u Čelziju - objavio je Ognjen na svom Tviter profilu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online