Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 16.04.2010.
17:55
Vesti A

Pare sa "Farme" stavila u banku

Dragica Radosavljević Cakana (52) u zavisnosti od obaveza prati dešavanja na najpoznatijem srpskom imanju u okolini Beograda gde se snima rijaliti šou program "Farma". Svaka scena podseća je na tri meseca koliko je provela na imanju, dobro zna svaki ćošak kuće, ali novi VIP seljaci ne uspevaju da joj zadrže pažnju.

"Ne znam da li će mi neko zameriti, ali moram da kažem da je "naša farma" bila daleko zanimljivija od ovog. Stalno smo pravili performanse, a ovo sad... Dojadilo mi je svakog ponedeljka da slušam tri iste pesme. Mi smo bili maštovitiji iako, za razliku od sadašnjih farmera, pojma nismo imali kako to treba da izgleda", iskrena je Cakana.

Baka u miniću


U poslednje vreme sve češće oblačite mini suknje. Jedni su oduševljeni vašim imidžom, dok drugi smatraju da ne priliči ženi u zrelim godinama da se oblači kao klinka...


"Baš me briga šta ko kaže, znam da ima raznih komentara. Ali, zar bi trebalo da nosim klasične suknje ispod kolena ili suknje sa faltama, da bi ljudi bili zadovoljani? Volim mešavinu sportskog i elegantnog stila, a najviše stvari mu kupuje sestra mog supruga Neše, koja živi u Njujorku", otkriva Cakana.

Kako vam se dopadaju sadašnji farmeri?

"Zorica Brunclik se odlično snalazi i uverena sam da je ušla sa taktikom koje se drži. Bojanić i Odžaklijevska su ono što zaista jesu. Ovi klinci mnogo glume, a Milena i Nemanja su zaista nepristojni."


Priča se da ste učešćem na "Farmi" zaradili dobar honorar. Na šta ste potrošili pare?
"Nisu to neke pare sa kojima bih mogla da kupim nešto krupno. Stavila sam ih u banku i poslednja četiri meseca, od kada sam izašla sa imanja, živim samo malo opuštenije."


Da li vam je i koliko "skočila" cena posle izlaska sa imanja?
"Lagala bih kada bih rekla da mi cena nije skočila. Ali, posla nema mnogo, kao što ga nije bilo ni ranije. Proteklih meseci sam odradila svega tri-četiri posla. Nisam ni htela mnogo da radim, a nisam imala ni vremena zbog brojnih privatnih i poslovnih obaveza."


Kako vam je najmlađa unuka Mirka. Priča se da je vaša ćerka imala problema na porođaju?
"Svi u porodici bili smo ludi od brige. Mirka je imala manje od dva kilograma kada je rođena. Maja je imala težak porođaj, oko bebinog vrata je bila obmotana pupčana vrpca. Kada se rodila jedno vreme je provela u inkubatoru. Bila sam u potpunom haosu, svi su me cimali za rukav posle farme, "Grandov festival", a ja brinem za ćerku i unuku. Na sreću sve se dobro završilo, Mirka je sada zdrava i napredna beba. Majušna je, ali preslatka. Ona je moj srećica, kruščica, jabučica, svakako joj tepam. Obožavam decu!"


Zašto ste onda rodili samo jedno dete?
"To sebi nikada neću oprostiti. Uvek ću biti ljuta na sebe zato što nisam rodila još dece. Stalno sam ženama oko sebe govorila da treba da rađaju više dece, a samu sebe nisam slušala. Na sreću, poslušala me moja jedinica Maja. Odužila mi se na najbolji mogući način i beskrajno joj hvala što mi je podarila troje unučića. Ne mogu vam opisati koliko sam srećna zbog toga."

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online