Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 26.03.2013.
14:24
V. Tasić - Vesti A

Nikad više pred matičara

Snežana Babić Sneki priznaje da joj je muka od priča nekih kolega koji jadikuju kako im je teško i kako nemaju posla. Ne zato što njoj u poslu cvetaju ruže i zato što nema problema u životu, pa nema razloga da se žali. Bilo čije javne žalopojke smatra oličenjem neukusa, bezobrazluka i bezobzirnosti.

- Neke koleginice se pojave u jutarnjem programu, pa krenu da kukaju kako su, jadne, morale da ustanu rano da bi se našminkale i sredile. Neke kukaju kako im gomila para treba za garderobu jer moraju da ulažu u sebe zbog publike, a uloženo se ne vraća. Svima im poručujem, drage moje, zar ne vidite gde živite? Zar ne shvatate kako narod živi? Pa budite srećni jer radite ono što volite, a to je velika privilegija u svakom društvu, u svakom vremenu. Sramota je kukati i žaliti se!
 

Vi se ni na šta ne žalite?

- Zašto bih se žalila? Kome je teško, neka ide u rudnik, pa da vidi kako je rudarima. Potičem iz porodice u kojoj se smatralo da je neukusno i bezobzirno istresati okolo svoj prljav veš i kukati. Bilo je u mojoj porodici perioda kada nismo imali mnogo, kada smo živeli teško i trpeli bez koječega, ali smo ćutali. Niko nije znao kako se mučimo. Tako sam vaspitana. Pružim se koliko mogu, nikad preko svojih mogućnosti, dobro znam šta hoću, još bolje znam šta neću.
 

Zašto ne pričate o svom privatnom životu? Nešto krijete?


- Ne krijem ništa. Nemam razloga. Živim vrlo normalno, vrlo otvoreno, kao i sav normalan svet. Ali, smatram da je pesma ono što treba da iznesem u javnost, a ne nešto drugo. Ne vidim zašto bi bilo koga bilo briga sa kim sam noćas spavala ili koje je boje moj veš. Na našoj estradi ima toliko bizarnog, besmislenog i bezobzirnog da je to mučno. Vaspitanje i pristojnost mi ne dozvoljavaju da budem deo toga. Nije me povukao ovaj novi trend, koji ne znam kako bih nazvala. Kad sam se razvela, mogla sam sa svojom pričom o razvodu da budem na dvadeset naslovnih strana. Mogla sam da budem glavna tema, da medijski profitiram, ali mi to nije palo na pamet. Takva vrsta marketinga nije deo moje ličnosti.

Uplašeni muškarci


Kakva je trenutno situacija na ljubavnom planu?


- Nisam u emotivnoj, ljubavnoj vezi. Potpuno sam okrenuta svojoj porodici, sebi, poslu. To me ispunjava. Vera u ljubav i vera u ljude mora da postoji. Nažalost, muškarci se generalno plaše uspešnih i jakih žena. Ne znam šta se dešava sa današnjim muškarcima. Mislim da su malo izgubili živce u ovom suludom vremenu. Povlače se u neki svoj svet. Gledam ih šta rade po kafićima. Sedaju, prvo što urade je da izvade dva telefona, ključeve od auta tresnu na sto, a onda izvade lap-top. Meni je to smešno i tužno. Mislim da je to katastrofalan oblik otuđenja.

Koliko je razvod promenio vaš život?

- Ta priča je završena pre četiri godine. Stavila sam tačku na jedan deo svog života. Veoma teško mi je pala cela ta situacija. Rastanci nikada nisu laki. Divim se onima koji kažu da su razvode lako preboleli. Živela sam u Nemačkoj, u Hamburgu, ali sam često dolazila u Srbiju. To mi je donelo jednu dozu nesigurnosti. Jer, da bi radio ovaj posao, moraš da mu budeš maksimalno posvećen. Ali, nisam se plašila jer sam bila sigurna, pre svega, u svoje ljudske kvalitete. Nije bilo lako, ali hvala mojoj publici koja me doživljava kao nekog bliskog sebi i poštuje moj rad. Podržali su me u teškim trenucima, dali su mi snagu i volju.
 

Da li je poljuljana vaša vera u ljubav i u brak?

- Nikada više ne bih potpisivala nikakve papire, što se tiče braka kao institucije. To me više ne interesuje. Papiri donose samo komplikacije. Volela bih da imam stabilnu, finu vezu. Posle lošeg iskustva, vera u ljubav bude poljuljana. Svako razočaranje stvara ožiljak koji se ne briše. Duševni bol može čoveka da odvede u ekstremne situacije. Ali, srce je otkačena i luda stvar! Ume da poludi. Zvanični brak me više ne zanima!

POVEZANE VESTI

Sreda 27.03.2013. 19:42
Pa ko je lud da se sa tobom zarobi,omatorila si...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online