Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 07.02.2013.
14:25
V. Tasić - Vesti A

Baš me briga za Pink!

Željko Šašić (43) bira na kojoj televiziji i u kojoj emisiji će gostovati. Tako je nedavno odbio da se pojavi u Nedeljnom popodnevu RTV Pinka bez straha da će mu neko zbog toga zameriti. Kako kaže, od svojih principa ne odustaje bez obzira na cenu.

- A šta ja da radim u Nedeljnom popodnevu kod Lee Kiš? Da sedim sa onim babama? U toj emisiji fali samo da se posluži kafa u fildžanima i da gosti heklaju. Tu se, kao, nešto, divani, pa se kuva, pa se onda kao nešto peva. Sa kim tamo da pevam, sa klavijaturistom na ritam-mašini? Ma neću da radim takve stvari - iskren je Šašić.

Šta ako vas zabrane na Pinku?

- Ma nek' pozdrave Mitrovića! On je moj Zemunac, ume odlično da prodaje m... za bubrege. Nekad smo se družili, u prvom džez-klubu u gradu. Pevao sam na svadbi njegovog brata. Tad se, kao, nešto čudio, našao se u ludilu, treba televizija u dijaspori da krene, a tamo je sve drugačije. Pa, naravno da je u dijaspori drugačije. Ako hoćeš da veliki gazda da budeš, treba da umeš da se nosiš sa tim! Očigledno, čovek ima loše savetnike.
 

Mitrović i vi ste počeli u isto vreme?


- Krenuo sam mesec dana pre njega, 1994. godine. Zbog toga me je blam te televizije koju sam i ja, na neki način, gradio. Blam me njihovog blama jer sam, kao, deo toga. Samo ih interesuje podilaženje i lova. Pre neku godinu su izmislili termin - komercijalna televizija. To im je pokriće za svakakve gluposti od Preljubnika do Skrivene kamere sa premijerom u glavnoj ulozi. Nije mi jasno što lepo ne puste porniće 24 časa. To, brate, svi vole! Iziritiran sam onim što me okružuje. Šta ću, ja sam socijalno biće, neću da se prilagođavam onome što mi se ne sviđa.
 

Kako komentarišete situaciju na estradi?


- Vređa mi inteligenciju i emocije. Mnogo toga me nervira i odvratno mi je, gluposti ima koliko hoćeš. Imam običaj da kažem Braji, Marini i Futi , koji su stvorili gro svega: "Dajte, ljudi, ubuduće raspitajte se malo koliki je koeficijent inteligencije pevača sa kojim radite!" Međutim, nikome nije bitan IQ, nego da li taj ima lovu ili da pevačica ima velike grudi! Sve je to već viđeno, ta mesta su zauzeta.
 

Koliko jurcanje za parama uništava muziku?


- Glavni motiv je lova, a gde se vrte pare nema kvaliteta. Za poslednjih ko zna koliko godina, ko je uradio na ovom tržištu dobar album za koji bismo mogli reći da je skup dobrih inspiracija, studijskog rada, originalnih ideja? Zato ja ne žurim, jesam završio CD ali mi se ne objavljuje. U ovom trenutku, interesantnije mi je da sakupljam podatke za knjigu koju ću objaviti ko zna kad. Nemam nikakva vremenska ograničenja.
 

Ne umem sa parama

 

- Nikad nisam bio rob zgrtanja para, niti mi je novac bio motiv. Ja ni ne znam sa parama. U poslednji CD sam uložio 100.000 evra! To je neviđeno neisplativo, s obzirom na pirate i sve ostalo. To je bio moj lični hir i nisam razmišljao koliko vremena će mi trebati da uloženi novac vratim. Kažem vam, nisam nikad hteo da robujem novcu dok kraj mene prolazi neki bolji život - iskren je Šašić. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online