Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 04.01.2013.
15:56
Večernje novosti A

Bekuta: Niko me nije voleo kao Mrka

Folk pevačica Ana Bekuta će proteklu godinu pamtiti kao jednu od najuspešnijih na poslovnom i privatnom planu. Kaže da joj se ljubav sa ministrom saobraćaja Milutinom Mrkonjićem desila u pravom trenutku, da nikad u životu nije bila voljena kao sada i da je verovala da će kad-tad sresti srodnu dušu.

Nikada nije gubila nadu da će joj se desiti prava ljubav: Ne razmišljaju o braku
 

- S obzirom na to da imam 53 godine, mislim da je bilo krajnje vreme da doživim vrhunac uspeha i na poslovnom i na emotivnom planu. Nikad nisam gubila nadu da će mi se desiti prava ljubav. Često sam govorila da u mom albumu nedostaje samo jedna fotografija, a to je upravo ono što trenutno proživljavam. Sada je taj album kompletan. To mi je bila želja. Zato, pazite šta želite, može vam se ostvariti - kaže za "Novosti" Ana Bekuta.

Čime je to ministar Mrkonjić osvojio Anu Bekutu?

"Veseljak" je baš za Milutina

- Milutinu se dopadaju mnoge moje pesme, a najviše numera "Treba vremena". Najbolje ga opisuje pesma "Veseljak", kao da je pisana za njega, kaže Bekuta.

- Osvojio me je svojom dobrotom, divan je i human čovek. Vredan je i izuzetno uspešan u svom poslu. S druge strane, vrlo je duhovit, pažljiv, odgovoran i ne misli da je centar sveta. Niko me nikad nije voleo kao Milutin. Ponekad imam utisak kao da živim u nekoj bajci. Uvek je tu za mene i trudi se da mi ugodi na razne načine.

Na pitanje da li planiraju da se venčaju, Bekuta je rekla da nemaju takve planove, "niti im je to važno!".

- Srećni smo što nam se sve ovo događa i uživamo u tome. Oboje smo u zrelim i ozbiljnim godinama i mislim da ne treba gledati daleko u budućnost. Živimo za danas i za to da usrećimo jedno drugo, naše bližnje i da naša ljubav potraje, dodaje ona.

Album, pa koncert

Ana Bekuta uveliko radi na novom albumu i kaže da će se potruditi da bude završen do Dana zaljubljenih, 14. februara.

- Posle toga planiram solistički koncert u Sava centru, koji bi, ako sve bude išlo po planu, trebalo da bude održan 23. maja, najavljuje pevačica.

POVEZANE VESTI

Petak 04.01.2013. 18:25
Nada Polic iz Pribojske Banje..Kako je Srbija nisko pala zahvaljujuci glasovima Raje. Ministar svaler i pevaljka sponzorusa. Srbi vole takve a onda se cude sto lose zive..Ukapirace srbistanci kad im bude prekasno
Petak 04.01.2013. 20:05
Pa kako ovu drocavu nije sramota da se vucara sa ozenjenim muskarcem i da prica o nekoj ljubavi. "Mrka" ima zenu, a ova mu dodje kao javna kurva, Naravno, sve ovo vazi i za njega, muska kurva. Odvratni su mi oboje, gde je tu moral, obraz, cast...imaju li oni decu???? Kako ih od njih nije sramota?
Petak 04.01.2013. 20:12
Stara sponzorusa. I on stari perverznjak.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online