Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 01.01.2013.
14:25
Večernje novosti A

Ceca: I da imam novu ljubav, ne bih vam rekla

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović zaokružila je još jednu uspešnu godinu na poslovnom planu. Nedavno se vratila sa australijske turneje, gde je održala seriju spektakularnih koncerata. Za razliku od mnogih kolega, slavna pevačica je “najluđu“ noć provela daleko od scene - kod kuće sa porodicom.

Svetlana Ražnatović: Kašalj i ljubav ne mogu da se sakriju
 

Ražnatovićeva, čiji je svaki korak praćen budnim okom medija, ističe da su joj poslovni prioriteti u 2013. vezani za snimanje novog studijskog albuma i veliki solistički koncert koji će 28. juna, na Vidovdan, održati na beogradskom Ušću.


- Na poslovnom planu 2012. mi je zaista bila fenomenalna - kaže Ceca u intervjuu za “Večernje novosti“. - Imala sam izuzetno uspešnu turneju, u nekim gradovima sam održala i po nekoliko koncerata u kratkom vremenskom periodu, što je fascinantno, jer je velika kriza i moje kolege nemaju mnogo posla. Moram da spomenem i sjajan koncert na Saboru trubača u Guči, gde sam pevala prvi put u karijeri.


Novogodišnji nastup je prilika da se dobro zaradi, zašto za doček ostajete kod kuće?

- Lagala bih kada bih rekla da sam odbila sve ponude jer sam želela da “najluđu“ noć provedem kod kuće. Nisu ispoštovani moji uslovi i zato nije došlo do dogovora. Anastasija i Veljko će tu biti i za Božić, a posle toga se vraćaju na Kipar.


Zašto ste zakazali beogradski koncert baš na Vidovdan?

- Kada organizujete tako veliki koncert, datum ne može da bude slučajnost. Želja mi je bila da na Ušću nastupim baš na Vidovdan, jer je to veliki srpski praznik! Na koncertu ću predstaviti i pesme sa novog albuma. Sve je još u početnoj fazi, pesme se tek dorađuju. U studio planiram da uđem krajem februara.


Sve se vrti oko poslovnih planova, gde je tu ljubav?

- I da se pojavila nova ljubav, ne bih vam rekla (smeh). Biću iskrena, nema ništa novo na tom polju i uopšte se ne bavim analizom zašto je to tako. Ako nešto treba da se desi, desiće se. Znate kako se kaže: “kašalj i ljubav ne mogu da se sakriju“. Ljubav ne može da se predvidi, planira ili namesti.


Plaše li se da vam priđu?

- Nisam razmišljala o tome, ali mislim da neko ko je dovoljno ostvaren i siguran u sebe nema problem da bilo kome priđe.

POVEZANE VESTI

Utorak 01.01.2013. 21:17
И то ме заболе са ким се ти је... курветино!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online