Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 20.10.2012.
13:02
V. Tasić - Vesti A

Aca Lukas: Mladima sam loš primer

Dva i po meseca nakon objavljivanja albuma "Stil života", koji je prodao u rekordnih 200.000 primeraka, Aca Lukas (43) napravio je promociju za novinare i kolege, ali i najavio koncerte 3. novembra u Beogradskoj areni i 8. novembra u novosadskom Spensu.

Blažen među ženama: Aca Lukas sa Cecom Ražnatović i suprugom Sonjom
 

Estradni krem okupio se u vili Jelena na Dedinju, gde je Lukasu uručena zlatna ploča izdavača Siti rekordsa zbog rekordnog tiraža albuma "Stil života" koji se prodaje se uz prašak za veš.


- Moj album i beli prašak - ironija! Ali, šta da se radi, takva su vremena. Živimo u skladu s njima, pa tako i moje pesme idu uz prašak. A priče kako sam se svojevremeno smejao Čoli koji je svoj album takođe prodavao uz deterdžent nisu tačne. Taman posla, on je legenda. Eto, malo uz prašak, malo bez praška, moj album se prodao u 200.000 što je u današnje vreme ravno čudu - kaže Lukas.


Nekada ste imali problema sa narkoticima, a sada planirate da osnujete fond za borbu protiv droge?
- Tačno. Ja sam bio primer mladima za to kakav čovek ne treba da bude. Zato i hoću da osnujem fond, ali ne nešto površno i tek tako samo da bi se pričalo o tome. Hoću da to uradim na pravi način i da bude ozbiljna priča. Mislim da će to biti uskoro, samo da mi prođu koncerti u Beogradu i Novom Sadu.
 

Pometnja zbog Cece

Na Lukasovoj promociji bile su mnoge njegove kolege: Goga Sekulić, Aco Pejović, Jovana Tipšin, Dženan Lončarević, ali prava pometnja je nastala kada je došla Ceca Ražnatović. Vidno podmlađena folk zvezda sa izbrisanim borama neobavezno je ćaskala sa prijateljima, pozirala sa Lukasom i objasnila da neće biti na njegovom koncertu u Beogradskoj areni jer iste večeri ima zakazan nastup u Nemačkoj. Ali, kako je rekla, potrudiće se da dođe na njegov koncert u novosadskom Spensu koji je pet dana kasnije.

Kako napredujete sa pisanjem knjige o svom životu?
- Pišem kad to poželim, kada sam raspoložen i nemam pojma dokle sam stigao. Nigde ne žurim. Muzika je moja velika ljubav, a pisanje druga. Knjiga koju pišem neće biti puna pikanterija, niti šokantna, što verovatno mnogi očekuju. Ne pada mi na pamet da u njoj bilo koga pljujem i prozivam. Samo ću otkriti neke zanimljive detalje o sebi. Nemam rokove, niti savetnike i pomoćnike, a moju knjigu neće pisati niko drugi sem mene.
 

Davno niste nikog javno prozvali, zašto ste se ućutali?
- Nisam imao materijala! Niko me ne dira, pa me ne inspiriše da ga javno opletem. Rešio sam da se više ne bavim glupostima, jer sem moje porodice više mi niko nije važan da bi mogao da me iznervira. Raskrstio sam sa glupostima u životu, neću više da traćim vreme i živce, a pravo da vam kažem zaobilazim sve što mogu.
 

Mnogi kažu da ste se promenili poslednjih nekoliko godina...?
- Promenio sam se na neki način, pa šta? Ne vidim u tome ništa loše. Verovatno sam zreliji, pa mi neke stvari više ne smetaju. Generalno i suštinski nikad se neću promeniti. Ovo je ona ista luda glava! Ali, stavove mogu da menjam. Samo glup čovek ih ne menja u skladu sa vremenom i situacijom već tera svoje po svaku cenu.

Zašto pevače bije glas ljudi da mnogo lažu?
- Pojma nemam, ja ne lažem. Ima pitanja na koja neću da odgovorim, ali kada nešto neću da kažem, onda to prećutim da ne bih slagao. Laganje zahteva veliki napor, a ja nisam raspoložem da trošim snagu na to.

POVEZANE VESTI

Subota 20.10.2012. 15:11
Album se prodacao sa praškom za veš. U prodavnici do moje kuće još i sada stoje nekoliko kesa sa nalepljenim cd-om. Ovo baš i nije neki podatak na koji može da bude ponosan.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online