Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 31.08.2012.
16:17
A

Umesto para, pevače grizu i tuku!

Obični ljudi najčešće zavide pevačima, jer za veče zarade prosečnu godišnju platu u Srbiji, a oni uglas kukaju kako ni njima nije lako. Svaki nastup je svojevrstan rizik, jer ne znaju hoće li biti prevareni, opljačkani ili će možda dobiti i batine koje nisu retkost na romskim slavljima.

SVAŠTA ĆE DA ME SNAĐE: Jana Todorović

- Ni sama ne znam šta sam sve preživela tokom karijere. Najrizičnije su bile i ostale romske svadbe. Jednom mi se desilo da su mladenci iznajmili velelepnu vilu, pojeli, popili, proveselili se i pobegli da ne plate. Nisam znala šta da radim, pa sam i ja počela da trčim za njima. Sreća, pa sam iz ranijeg iskustva naučila da za ovakve poslove pare uzimam unapred - kaže Goca Božinovska.

Ivan Gavrilović mogao bi knjigu da napiše o problemima na nastupima koje je imao. Jednom ga je gost u Slankamenu ugrizao za nos, a na Jahorini je dobio batine.


- Završio sam nastup oko pola četiri ujutru kad je gost došao do mene i zatražio da nastavim da pevam, jer mu se nije sviđala muzika sa CD-a koju je konobar pustio.

To je bio samo povod, nasrnuo je na mene i počeo da me udara i šutira gde stigne, a ja sam gledao kako da pobegnem. U jednom trenutku sam blokirao njegov udarac nogom, uspeo da se iskobeljam i pobegnem u apartman. Naslagao sam dva stola na vrata da ne uđe - priča Gavrilović.

Jana Todorović i Darko Lazić jedva su izvukli žive glave na nastupu u Berlinu, kada je na babinamajedne romske porodice došlo do masovne tuče u kojoj je učestvovalo više od 500 zvanica.

NIJE NI NAMA LAKO: Nada Topdžagić i Šaban Šaulić

Kako su pisali beogradski mediji, Jana je pevala kada je nastalo koškanje između dve grupe muškaraca, koje se pretvorilo u masovnu tuču. Letele su na sve strane stolice, čaše, flaše, tanjiri, vriska i opšta bežanija. I ko zna kako bi se sve završilo da zaposleni u restoranu nisu pozvali policiju koja je suzavcima i psima rasterala pobesnele goste. Jana i Darko su imali sreću, jer su uprkos tuči i prekinutom slavlju isplaćeni za svoj nastup.

Neprijatnost, ali druge vrste, imao je Mile Kitić koji je bili na meti lažnih bombaša. Pred nastup u Babinoj Gredi u Slavoniji policiji je javljeno da je u sali postavljena bomba. Nastala je strka i frka, policija je s psima proverila svaki ćošak, bomba nije pronađena, ali stres je bio neminovan. Slično je prošla i Neda Ukraden kada je pevala u jednom klubu u Zadru, a lažna bomba joj umalo nije upropastila nastup i u rodnom Imotskom.
 

Snežana uplašila Nadu


- Na jednu romsku svadbu, sećam se, bili smo pozvani Šaban Šaulić, Goca Božinovska, Snežana Đurišić, Mira Škorić i ja. Došli smo u hotel gde nas je dočekalo pet momaka, naše gore list, opasnog izgleda. Traže Ćiru, šefa orkestra koga su odmah odveli u stranu. Posle kraćeg razgovora on se vratio i kaže nam: "Mi njima moramo da damo 50 odsto od zarade." Pevali smo dva dana, pa smo Goca i ja kradom pobegle u hotel i u mraku trpale stvari u kofere, kad je neko zalupao na vrata. Presekle smo se od straha, ali smo uspele da pobegnemo u drugi hotel blizu aerodroma kada smo saznali da je na vrata lupala Snežana - priča Nada Topčagić.


Vesnu izgrebao soko


Neprijatnosti se ne dešavaju samo na nastupima, već i na snimanju spotova, pa je Vesna Zmijanac umalo zaradila ozbiljne povrede radeći na spotu za pesmu "Sokole". Po zamisli reditelja na ruci je držala sokola i pevala, ali ptica se unervozila, pa je oštrim kandžama izgrebala Vesnu po ruci i glavi.


- Soko me je kljucao i grebao po rukama, nije mi bilo svejedno, ali najgore je što smo zbog ptice ponavljali scene, pa mi se činilo da sve traje u nedogled - kaže Vesna Zmijanac.

POVEZANE VESTI

Petak 31.08.2012. 20:03
Јој Јано, грицнем те за диње...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online