Ponedeljak 3. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 13.06.2012.
09:52
D. D. - Vesti A

Miroslav Ilić: Ne odričem se svojih reči

Miroslav Ilić (57), često oštro kritikuje sve ono što mu smeta na estradi, ali nakon intervjua Saše Popovića u "Vestima" u kome je direktor Granda progovorio o razlozima njihove svađe, Ilić i dalje ćuti! Tačnije, ne želi ništa da komentariše.

Nema povratka na staro: Miroslav Ilić

- Ja sam presrećan i prezadovoljan čovek! Ove godine obeležavam 40 godina rada i veoma sam ponosan zbog toga. U penziji sam, ali ne osećam se penzionerom. Aktivan sam, radim i trudim se da se što manje nerviram, samim tim izbegnem ljude i događaje koji bi mi digli pritisak. O tekstu koji ste objavili neću reći ništa! Jer, i da kažem, ništa se ne bi promenilo. Nažalost, reči su poslednjih godina pojeftinile, devalvirale, svako može da priča šta hoće, to se objavljuje u medijima, a zapravo nema nikakvu težinu... Zato neću da gubim energiju na nešto što nema smisla. Neću komentarisati izjavu Popovića, niti ću reći da je istina izokrenuta i ispričati svoju verziju našeg razmimoilaženja... Nema svrhe! To je bilo, desilo se, nema više povratka na staro, a iza svega što sam rekao, stojim i dalje, toga se ne odričem. Imam svoje mišljenje o Saši Popoviću, Grandu, Fahreti, ono se neće promeniti njihovim ili mojim tekstom u novinama - kaže Miroslav Ilić.

Frljanje ciframa

- Nedavno sam bio i pevao na svadbi u Crnoj Gori, kada je Sveto Marović udavao ćerku. Joj, kakve su nebuloze pisane o tom slavlju. Pominjane su gluposti, izrečene su laži, preuveličavalo se, frljali su se ciframa. Da nisam bio na licu mesta, pa i da poverujem u štošta. Eto, i ovo ide u prilog da su reči izgubile vrednost, da svako može da kaže ili napiše šta mu je volja - rekao je Ilić.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.06.2012. 10:01
Slavuj iz mrcajevaca nasa legenda. Devojka iz grada je vecna pesma. Sve najbolje mico
Sreda 13.06.2012. 10:16
Miroslave cenim te kao pevaca tvoje pesme su nezboravne ali kad pocnes da pricas o necemu gde si polu u pravu onda moram d ate kritikujem...Nemoj samo o svadbi Marovica...kogod poznaje mentalitet crnogoraca zna da se oni na veseljima itekako isfrljaju sa ciframa...Znam i to da obicnom coveku na svadbi ne bi pevali bez honorara od kojeg se vrti u glavi..reci lepo iskreno.Bio sam znao sam da cu em sto dobijem sta trazim dobiti jos od " bogatuna" iz tog kruga...ne mislim da treba da kazes koliko, ostani skroman kao sto i jesi uz pesmu "Oj Moravo tija reko ko bi pare sa svadbi odreko"...budimo realni...
Sreda 13.06.2012. 19:32
Kao prvo ispravka vašem sajtu, Miroslav nema 57 godina već će napuniti 61 - vu ove godine u Areni 10.decembra kada završava svoju balkansku turneju povodom 40 godina karijere. Ako je razlog zbog koga su se posvađali Zorica i Kemiš onda to može biti samo još jedan plus u korist Miroslava jer smo vidili svi Zoricu kakva je bila na Farmi a i sama pojava govori kakva je to osoba ustvari. A Miroslav je institucija srpske muzike i oni ne zaslužuju uopšte da ga pomenu i to će svako reći ko ga gleda kao pjevača i umjetnika a ne pripisuje mu političku opredeljenost i slično jer karijera je jedno a provatni život sasvim drugo! On je jednostavno unikat kao i Toma, nema im ravnih!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online