Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 29.11.2011.
11:23
Vestionline A

"Novinari, zapaliću vam redakcije"

Porodična drama pevačice Tanje Savić poslednjeg meseca je iz dana u dan dobijala je nove obrte: od toga da je muž pokušao da joj otme sina, preko razvoda i pokušaja da spase brak bekstvom u Australiju, pa sve do incidenta kada je njena majka metlom tukla zeta. A onda se Tanja pojavila u emisiji kod Ognjena Amidžića i rekla da je sve izmišljotina, a novinarima koji pišu laži zapretila da će spaliti redakciju.

Jedna divna porodica: Tanja Savić sa mužem i sinom

Pred sam put u Australiju u emisiji Amidži šou Tanja Savić je u snimljenoj poruci za gledaoce rekla: "Nisam pričala ni sa jednim medijima kod nas o tome, i moram da kažem da su sve ove frke koje su ispale o mom navodnom raspadu braka su neistina. U policijskoj stanici imam nekoliko prijatelja i otišla sam da predam papire za pasoš, možda se nekome nisam javila pa je taj neko izmislio priču o prijavi otmice deteta.


Mislim da mediji pišu svašta ružno o meni i ne znam zašto je to tako. Ja sam mirna osoba, imam normalan, porodičan, miran život, sa sinom i mužem. Ne tražim skandale. Kada smo čuli i čitali šta su sve pričali za nas, Dušan i ja smo se smejali. Šta ćemo drugo? Oni su toliko slobodni da prelaze sve granice. Ja sam tolerantna i trpim, donekle, ali kada mi pukne film, ne znam šta će biti. Zapalići im redakciju!".

Tanja je demantovala da ima problema u braku činjenicom da je ponovo trudna, iako kaže da drugo dete nije planirala.

"Ne znam u kom sam mesecu, ali imam sve simptome i uradila sam tri testa koji su pozitivni. Nije bila planirana beba, ali kada odraste naravno da ću reći da je planirana. Mislim da bih više volela da je devojčica sada, ali ako je dečak i onda je super. Samo da se ne ugojim kao prošli put. Imala sam 84 kilograma. Odlazim za Australiju zbog produženja vize, a želela bih da se zahvalim svim svojim fanovima na podršci i obećavam da ćemo se čuti preko Skajpa i pokazaću svima moj stomačić", završila je Tanja svoju izjavu.

Čitaoci koji su poslednjih nekoliko nedelja pratili slučaj Tanje Savić, verovatno su začuđeni. Jer, posle svega što se desilo ispada da je sve bila laž, iako su u medijima citirane izjave pevačice o tim događajima. Evo rekapitulacije.

9. novembar: Tanja Savić (26) prijavila je policiji supruga Dušana Jovančevića (30) zbog navodne otmice njihovog desetomesečnog sina Maksima, ali je prijavu povukla jer je Dušan, posle telefonskog razgovora sa policijom, odlučio da se prekine put u Australiju.

Tanja je policiji u Smederevu rekla da je suprug Dušan odveo njihovog sina Maksima bez njenog pristanka u nepoznatom pravcu, uzevši joj pred put sumu od 5.000 evra. Svemu je prethodila bračna svađa čiji povod nije poznat.

Policija je telefonom pozvala Dušana Jovančevića, koji je već bio na putu, ali nije napustio Srbiju. Objašnjeno mu je da maloletno dete ne može da izvede iz zemlje bez pristanka drugog roditelja, što on, navodno, nije znao. Odmah je odlučio da se vrati. Tanjinog supruga policija je ispratila nazad u Smederevo jer nije znao put kojim je trebalo da se vrati.

18. novembar: Posle velikog porodičnog incidenta koji je morala da rešava policija, pevačica je uzbuđeno rekla da joj je dosta svega, ali njen suprug Dušan Jovančević vratio se posle tri dana "izbeglištva" i sad opet žive kao srećna porodica

"Ma šou je bio ovde, cika, vriska, otimanje. Dušan je nešto rekao Tanjinoj mami, posle čega je ona uzela metlu i počela da ga bije. Tad su se umešali Tanja i njen otac, a kad su se njih dvojica ozbiljno dokačili, Tanjina mama je pozvala policiju jer je on uzeo dete i nestao", ispričao je komšija porodice Tanje Savić u Radincu kod Smedereva.

Živana, majka Tanje Savić, izbacila je "Zvezdu Granda", njenog supruga Dušana Jovančevića i njihovog desetomesečnog sina Maksima iz porodične kuće u selu Radinac.

23. novembar: Tanja je rešila da spakuje kofere i sa porodicom se vrati u Australiju kako bi na miru pokušala da spase brak. Kako su izvori medija rekli, par je dobro funkcionisao van Srbije ali akada su došli stvari su krenule nizbrdo. Glavni problem izgleda je bila Dušanova ljubomora.

POVEZANE VESTI

Utorak 29.11.2011. 11:55
“Na ovome svetu mogu da kažem što se dešava to nije istina, mislim, na ovome svetu što bi’ naglasio, da, propaganda, što većina kažu... da ovome... nije istina.” XD
Utorak 29.11.2011. 12:17
More pazite vi te redakcije ne znate sta trudna zena moze da uradi jer ima trudnicki sindrom...a njima je po zakonu sve oprosteno...ako je i ovo istina...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online