Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 10.11.2011.
10:34
Alo! A

Tanja Savić pred razvodom!

Iako je dolazak Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića iz Australije u Srbiju delovao idilično, stvari u njihovom braku i nisu tako sjajne i bajne, pa folk pevačica ovih dana razmišlja o razvodu!

Tanja Savić i Dušan Jovančević sa sinom Maksimom
 

Naime, pevačicin brak je trenutno veoma klimav, a uzrok je Tanjina nedavna prijava protiv muža zbog nasilja u porodici i kidnapovanja deteta! Savićeva je Dušana pre tri dana prijavila policiji jer je navodno mislila da će njihovog sina Maksima odvesti u Australiju bez njenog znanja.

Upućeni u centar za socijalni rad!

Nakon što je povukla prijavu za nasilje u porodici i kidnapovanje deteta, Tanja Savić i njen muž upućeni su u centar za za socijalni rad u Smederevu. Njih dvoje, kako saznajemo, rekli su nadležnim organima da će potražiti pomoć ukoliko ne budu uspeli sami da izglade nesuglasice. Međutim, izgleda da pomoć neće ni potražiti...

O tom incidentu je obavešten i tužilac, koji je ocenio da to ipak nije bilo krivično delo. Međutim, kako tvrde izvori bliski mladoj pevačici, iako je odlučila da u prvom trenutku oprosti svom suprugu, Tanja se već sutradan zamislila nad svojom situacijom i počela da razmišlja o razvodu.


- Incident je Tanju uplašio! Shvatila je da su došli u veliku bračnu krizu i da u budućnosti može da se ponovi slična situacija, te da ne zna kako bi to podnela. Zbog toga je kako sam čuo izjavila da razmišlja da se razvede i tako predupredi sve potencijalne probleme - rekao je izvor lista “Alo!“ blizak Savićevoj, do koje novinari ovog beogradskog dnevnika nisu uspeli da dođu kako bi dobili komentar.


Podsećanja radi, Tanja i Dušan su se nedavno vratili iz Australije, gde Jovančević živi od rođenja, i doveli sina Maksima, koji otkako se rodio nije imao prilike da upozna Tanjinu porodicu. Par je najavljivao zajednički skori povratak u “zemlju kengura“ zbog Dušanovih poslovnih obaveza, ali pitanje je šta će sada biti sa tim planom.

Tanja će sama graditi kuću?

Iako su pre nekoliko dana potvrdili da su kupili plac na Zvezdari i da za nekoliko meseci počinje izgradnja njihove nove kuće, izgleda da će pevačica to imanje “sama sagraditi“. Naime, ukoliko bude došlo do ravoda između Tanje i Dušana, pevačica će se sa sinom Maksimom useliti kada se završe radovi, a do tada će biti kod njenih roditelja u Smederevu.
- Ubuduće ćemo češće dolaziti, pa nam je zbog toga potrebno da imamo svoj dom. Za sada smo samo kupili plac, a gradnja kuće će početi za tri meseca, kada ćemo da dođemo u Beograd. Sve bi trebalo da bude gotovo sledeće godine - pričala je Savićeva pre samo nekoliko dana.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 10.11.2011. 11:15
Iako je njihov brak i razvod njihova stvar...iako je sve ovo sto pise neprovereno...nekako mi se cini da je ova prica reprizirana vise puta...Prvo se slikaju srecni zaljubljeni uzivaju u bogatstvu po nekim egzoticnim ostrvima...onda ona rodi dete i ko po scenariu hoce da se razvede jer je udata za manijaka kindnapera olosa i sta mu jos sve ne nakaci, pa onda dete pripadne njoj a pritom mu pokupi sve sto moze i zivi fantasticno...po novinama onda idu naslovi tipa. uziva posle razvoda...sve je lepsa i lepsa...U vezi je sa tim i tim...ime joj se provlaci vise zbog afera nego nekog kvaliteta i tako u krug...Zasto bi sad ova Grandova zvezda imala normalnu porodicu dobar zivot bez skandala? svasta
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online