Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 03.11.2011.
13:31
Z. Vicelarević - Vesti A

Dragana Mirković: Ne umem da se svađam

Dragana Mirković (43) nedavno je gostovala u Frankfurtu, a na njenom nastupu pojavila se i Hanka Paldum.

- Hanka i ja smo jako dobre, čak mogu reći da se iskreno volimo. Nisam znala da je u Nemačkoj u poseti familiji. Kada se pojavila u publici nisam mogla da verujem da je ona. Odmah sam je pozvala, otpevale smo zajedno dve pesme, mada sam ja više uživala u izvođenju njenih pesama nego što sam pevala - rekla je Dragana i dodala da nema problem sa kolegama.

Neočekivan duet: Dragana Mirković i Hanka Paldum

- Ja jednostavno nisam osoba koja ume da se svađa. Tu sam ako treba da pomognem i nikad nisam ništa ni za koga rekla loše ili loše uradila. E sad, ima tu i onih koji iz njima poznatih razloga mene ne vole, ali ne mogu ja da nateram da me ljudi vole. Na svu sreću, 99 odsto kolega mene voli, pa sam zbog toga presrećna.


Onaj mali broj pevača, za koji kažete da vas ne voli, da li mislite da su ljubomorni zbog vaše televizije?


- Ne vidim zašto bi imali razloga da budu ljubomorni zbog toga. Trebalo bi da budu srećni. Da je neko od mojih kolega otvorio televiziju i puštao toliko puta kao ja puštam moje kolege, ja bih bila presrećna. Pomogla bih tom čoveku da mu televizija uspe. Pa ko će bolje razumeti pevača od samog pevača.

Prva tužba

 

- Nažalost, posle 27 godina karijere morala sam da podignem tužbu protiv dva bosanska lista koja se bave raznim izmišljotinama. Ovo je jedini način da se zaštitim. Proces je u toku za ono što se izdešavalo, ali tek dolaze nova suđenja za nove stvari. Oni su ljuti, ali ne odustajem. A takvi su prema meni jer nisam htela da ih reklamiram na DM SAT-u. Prosto ne mogu da dozvolim da na mojoj televiziji idu neistiniti naslovi o mojim kolegama - kaže Dragana.

 

Amerikanka u Frankfurtu

 

- Zovem se Eva Sparks, veliki sam fan Dragane Mirković i želela bih da se slikam sa vama - rekla je Eva, koja je rođena u Njujorku, ali već nekoliko godina živi u Frankfurtu. Radi kao kozmetičarka i druži se sa ljudima iz Bosne i Srbije. Obožava narodnjake i ne propušta priliku da ih vidi uživo. Od pevača najviše voli Dadu Polumentu, a od pevačica Draganu Mirković, jer je njena muzika najraznovrsnija i u njenim pesmama nema nacionalizma.

 

Četvrtak 03.11.2011. 15:02
"Ja jednostavno nisam osoba koja ume da se svađa." Opste poznate su svadje izmedju Dragane i Mileta Kitica...ti jednostavnno sada lazes.
Četvrtak 03.11.2011. 14:02
Uvek sam volela Draganine pesme.
Četvrtak 03.11.2011. 14:26
Као жена и карактер , Драгана је сасвим ОК али никад је нисам волео као певачицу . Њене детињасте кукумавке и песме тужбалице и завијање ми је парало уши . Јужни Ветар и сви они певачи уз њега ( м.мирић,кемал,синан,шемса,китић...итд и нажаост Драгана међу њима ) нам је тотално упропастило лепу народну музику . Претеча турбо фолка......
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online