Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 27.10.2011.
08:24
Alo! A

Tanja Savić gradi vilu od 500.000 evra!

Jedan od razloga posete Tanje Savić rodnoj Srbiji, pored činjenice da se uželela porodice i domaće kuhinje, je i to što nekadašnja “Grandova“ zvezda planira da se trajno da vrati iz “zemlje kengura“ u otadžbinu!

Tanja Savić sa suprugom Dušanom Jovančevićem
 

Kako piše beogradski “Alo!“, mlada pevačica je kupila zemljište na Zvezdari i počela sa izgradnjom velelepne kuće, u kojoj planira da nastavi život sa suprugom Dušanom i sinom Maksimom.


- Jedan od glavnih razloga Tanjinog boravka u Srbiji je bila potraga za odgovarajućim zemljištem, na kojem bi ona i Dušan izgradili svoj dom. Posle višenedeljne potrage, kupili su plac na Zvezdari i odmah sa arhitektom ugovorili izgradnju velelepne vile koja će imati nešto više od 500 kvadrata, a čija će ukupna cena biti oko 500.000 evra. Kako je mlada pevačica navikla u Australiji na prostrani dom, želela je da joj i u Beogradu bude ugodno kao u “zemlji kengura“, te je odlučila da ne žali para za svoju novu kuću - rekao je za “Alo!“ dobro obavešten izvor blizak folk pevačici.
 

Ništa od bankrota

Nedavno se u medijima spekulisalo kako je Tanja Savić bankrotirala. Naime, pisalo se kako je loša finansijska situacija Tanje i njenog supruga Dušana Jovančevića naterala pevačicu da sve češće nastupa po Australiji, ne birajući ni mesto, ni povode, ni visinu honorara. Samo da nešto kane u džep. Savićeva je demantovala da je bankrotirala i izjavila da njena finansijska situacija nikad nije bila bolja. Najbolji dokaz za to jeste podatak da ne štedi pare za svoj budući dom u kome će živeti s porodicom.

U dogovoru sa svojim suprugom Dušanom, Tanja je pronašla majstore i do detalja im opisala kako zamišlja svoj budući dom.


- Kuća će biti na tri nivoa i svaka soba će imati zasebno kupatilo. U prizemlju će biti velika dnevna soba, koja će biti u potpunosti urađena od drveta i kamena, a ovih dana iz inostranstva treba da stigne starinski kamin za ovu prostoriju. Iako su u toku tek grubi radovi, “Grandova“ zvezda je mislila o svemu, pa je već naručila nameštaj iz Italije, kao i mermerne stubove koji će ukrasiti njen budući raskošni dom. Savićeva će se u narednom periodu konsultovati sa izvođačima radova oko izgradnje velikog zatvorenog bazena u kući, ako to bude izvodljivo zbog već zacrtanog plana prostorija. U svakom slučaju, mali Maksim će moći da se brčka na spoljnom bazenu, kao i da uživa u velikom dvorištu oko kuće - zaključio je sagovornik lista “Alo!“.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 27.10.2011. 15:22
Koje sve gluposti necete da napisete. Juce bankrotirala a danas gradi vilu za 5000000 evra. Svasta.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online