Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 22.10.2011.
20:44
Alo A

Tijana i Romana izbačene iz Brenine lože?!

Pevačice Tijana Dapčević i Romana Panić su na koncertu Lepe Brene pokušale da uđu u VIP ložu iako su njihove karte bile za "obično“ sedenje. Kada ih je obezbeđenje upozorilo da napuste ovu ložu, od nje su i odustale i pokušale da nađu svoje mesto, otkriva izvor koji se u četvrtak uveče zatekao u "Beogradskoj areni"!

Brenine koleginice i obožavateljke: Tijana i Romana
 

- Na koncert Lepe Brene je došlo stvarno dosta poznatih ličnosti. Na crvenom tepihu koji je vodio ka ulazu za VIP lože, između ostalih, pojavile su se i Tijana Dapčević i Romana Panić. One su se smešile novinarima i fotoreporterima i pozirale baš kao i ostali VIP gosti. Naravno, to uopšte ne bi bilo čudno da su one stvarno imale pozivnice za ovu ložu. Jeste da su Tijana i Romana poznate ličnosti, ali za ovaj koncert su dobile mesto među ostalim kolegama - priča sagovornik "Alo-a".


- Njih dve su imale propusnice za tribine, ali izgleda da su došle na ideju da ipak pokušaju da uđu u VIP ložu. U tome bi možda i uspele, s obzirom na to da su se ponašale kao i ostali gosti koji su pristizali, da momci iz obezbeđenja nisu reagovali. Oni su primetili da pevačice nemaju karte za ovaj deo "Arene", pa su ih zamolili da napuste isti i da pronađu svoja mesta, što su one i učinile. Napustile su deo namenjen VIP gostima, ali se Romana malo pogubila u traženju svog mesta, pa je više puta kružila oko „Arene“ i nekome telefonirala. Izgleda da je navikla da sedi samo na mestima za veoma važne osobe - rekao je izvor za "Alo!".

U želji da saznaju kakav je nesporazum nastao, novinari su kontaktirali prvo s Tijanom Dapčević, koja je  dala sledeću izjavu:
- Naše karte su bile za VIP ložu, samo za drugu, a ne tu u koju smo htele da uđemo da bismo bile s našim prijateljima. Romana i ja smo greškom dobile te karte, dobili ste pogrešnu informaciju, kao što je u 99,9 odsto slučajeva, ali mi se sviđa što ste me pozvali i pitali.

Kako bi čuli i njenu stranu priče, kontaktirana je i Romana Panić.
- Bilo je više VIP ulaznica, a mi smo samo otišle na pogrešan ulaz. Koncert smo svakako pratile iz lože - izjavila je Romana za "Alo!".

POVEZANE VESTI

Subota 22.10.2011. 20:49
Јаднице , шта се трпате, и шта је то уопште ВИП? Постоји ли српска ријеч за ову скраћеницу?
Nedelja 23.10.2011. 09:04
Nista gore nego kad uvrte sebi u glavu da su nesto posebno i da sa obicnim smrtnicima ne treba da sede...citam i muka mi je...Sad su po nekim lozama opalili, bitno je ko je tu sedeo ko da su na beckom dvoru...ili operi...cisto foliranje...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online