Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 03.08.2011.
04:10
Press A

Ana Nikolić oterana iz Dubrovnika

Nastup pop pevačice Ane Nikolić, koji je trebalo da se održi večeras na plaži "Kopakabana" u Dubrovniku, otkazan je! Organizatorima je upućen zahtev da sami plate obezbeđenje od 60.000 evra, koje bi štitilo binu sa kopna, mora i iz vazduha, što bi koncert učinilo finansijski neisplativim. Tako je urodila plodom inicijativa grupe Dubrovčana da se ovaj koncert zabrani.

Ništa od koncerta u Dubrovniku: Ana Nikolić
 

Najnoviji razvoj događanja usledio je dva dana nakon što je u Posušju u BiH otkazan koncert Nikole Rokvića zbog postavljanja bombe u "Elefant baru", u kome je trebalo da peva, a u nedelju je otkazan i koncert Dragane Mirković u "Hard-rok kafeu"!


Hrvatski revolucionarni pokret najavljuje da će na isti način u Posušju sprečiti nastup Mileta Kitića zakazan za 5. avgust.
 

Gradske vlasti Dubrovnika tražile su da tokom Aninog nastupa diskoteka na plaži bude maksimalno obezbeđena i sa kopna, mora i iz vazduha, jer su hrvatski desničari najavljivali da će sa svih strana opkoliti diskoteku i pevati ustaške pesme i, umesto da uspostave red i mir u sopstvenom gradu, naložile da troškove obezbeđenja snose organizatori! Izvor blizak pevačici kaže za Press da je ova ucena koncert učinila nemogućim.
 

Veterani bez milosti


- Trebalo je obezbediti dva helikoptera, pet brodića i 100 specijalaca, što bi organizatora koncerta koštalo oko 60.000 evra. Suludo je davati toliki novac na obezbeđenje jednog nastupa - kaže izvor "Pressa".

Tražili 60.000 evra za obezbeđenje koncerta

Ana Nikolić kaže za "Press" da joj je ovo prvi problem u Hrvatskoj i da se nada da će Hrvatska prihvatiti naše pevače, isto kao što mi prihvatamo njihove:
 

- S obzirom na to da do sada nisam imala nikakvih problema širom Hrvatske, a nastupala sam u Splitu, Zagrebu, Puli, Makarskoj, Trogiru i drugim gradovima bez ikakvih problema, poprilično sam iznenađena celom situacijom.

- Pri tom su svi ti koncerti bili rasprodati, baš kao i koncert koji je trebalo da održim u Dubrovniku. Nažalost, došlo je do otkazivanja i zbog toga mi je jako žao. Budući da sam jedna od retkih izvođača koji su nastupali u Hrvatskoj, predlažem da se konačno nađe kompromis i da Hrvatska prihvati naše pevače u onoj meri u kojoj su oni velikodušno prihvaćeni u Srbiji - rekla je pevačica.

POVEZANE VESTI

ŠOUBIZNIS Jagma za karte
Sreda 03.08.2011. 08:23
Sa kopna, mora i iz vazduha ? Pa neće Gadafi da im peva.
Sreda 03.08.2011. 08:46
Курветино џаба ти што су им рекла да би се удала за крвата.
Sreda 03.08.2011. 09:29
SVAKA ČAST KRVATIMA! Tako se brani nacionalni interes!Kamo sreće da je naš narod upola tako tvrdoglav i uporan u sprečavanju ustaške estrade da nastupi u srpskim eminentnim koncertnim prostorima! Ali ne! Samo Bgd mora da gaji kosmopolitski duh i da širokogrudo prihvata sve koji hoće da zarade u ovom delu Balkana!Ne mislim da je to naša prednost,to je jedna od naših najvećih mana!Videćemo koliko će javnost biti snažna protiv balije Merlina koji je ucenio Bgd organizatore da neće nastupiti dok haški optuženici ne budu uhapšeni.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online