Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 18.06.2011.
14:49
V. Tasić - Vesti A

Jašar: Povukao sam se da bih ostao normalan

Jašar Ahmedovski (47) jedan je od retkih pevača koji se samovoljno povukao iz medija, ali to nije uticalo na njegov posao. I dalje radi punom parom, gostuje širom Evrope i ne haje za novine, estradu, tračeve, pa čak i za mnoge kolege.

Jašar Ahmedovski

- Nema me u medijima, ali me zato ima tamo gde treba na tezgama. Mnogi me pitaju zašto se ne pojavljujem na Pinku, a ja im kažem - zato što nisam u klanovima. A, ako je iko mogao da bude u klanu, onda sam to ja. Meni je nezamislivo da bilo koga moljakam ili vučem za rukave kako bih bio na TV ili u novinama. Nikada nisam bio poltron, niti ću biti. Imam toliko hitova da mi ne treba šetanje od emisije do emisije - kaže Ahmedovski.
 

Zašto ste prekinuli kontakte sa kolegama na estradi?


- Nekada sam se mnogo družio sa pevačima. Zajedno smo pili, ludovali, pevali, uživali... Ali, promenila su se vremena, promenili su se ljudi, a ja nisam bio spreman da se menjam. Zapravo, promenio sam se i ja, ali mi je i dalje najvažnije da ostanem čovek. U trci sa vremenom i za zaradom, mnogi su na ljudskost zaboravili. Ne mogu sa takvima da drugujem. Mnogo ružnih stvari mi se u životu dešavalo i jedini način da ostanem normalan je bio da se povučem u neki svoj svet.
 

Zar nikad niste zažalili što niste u kontaktu ni sa kumom Sašom Popovićem?


- Već dugo nismo u kontaktu, iako se nikada nismo svađali. Čujem od zajedničkih prijatelja da je stalno u haosu. Znate šta, kako vreme prolazi, čoveku je sve teže da pozove neke ljude koje davno nije zvao. To što sam se udaljio od kuma Saše bio je moj bunt protiv nekih stvari, nešto poput dokaza da se sa njim nisam okumio da bih imao protekciju u Grandu. Da se razumemo, ja njega i dalje volim i poštujem kao čoveka, obožavam njegovu ćerkicu Aleksandru, koja me je mnogo volela. Nikada neću zaboraviti da je Saša bio na grobu mog brata Ipčeta.
 

Vaš brat je stradao u saobraćajnoj nesreći, kao i nedavno Darko Radovanović?


- Ne mogu vam opisati koliko mi je žao Darka. Sudbina se poigrala sa njim, kao što se poigrala sa mojim bratom, kao što se poigrala sa Tošetom Proeskim. Krajem jula, biće 17 godina kako je Ipče poginuo, a imao je samo 26 godina. Zato je svaka vest o nekoj tragediji za mene posebno strašna, ali ne želim ljude da zamaram sa tim.
 

Da li ćete ponovo oživeti "Ipče-fest" koji ste pokrenuli u čast brata?


- Moram to da uradim, nadam se sedećeg leta. Četiri godine je to bila sjajno organizovana manifestacija u spomen na mog brata. A, onda je krenuo rat, haos, neizvesnost, ludilo, užas... Nisam mogao da na sebe preuzmem odgovornost i da kao organizator garantujem za bezbednost desetina hiljada ljudi koji bi došli na manifestaciju. Teška srca, prestao sam da organizujem tu manifestaciju, ali obnoviću ovaj festival, sigurno.
 

Baza i oaza

Jašar je godinama živeo u četiri grada. Ima kuću u rodnom Prilepu, kao i u tazbini - Valjevu, kao i stan u Beogradu koji mu je baza, a stan u Beču oaza.
- Morao sam da kupim stan u Beču, zbog papira. Nekada sam bio prijavljen kod prijatelja. Samo tokom jedne godine, promenio sam deset adresa u Beču. Svaki čas sam se odnekle prijavljivao i odjavljivao, pa su me zvali u policiju na razgovor da vide šta ja to radim. Onda mi je pukao film, pa sam kupio stančić koji mi je baza za odmor kada krstarim Evropom - kaže Jašar.

POVEZANE VESTI

Subota 18.06.2011. 19:09
Ал' му је стајлинг на сцени... За певање свака част.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online