Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 04.06.2011.
19:49
Svet A

Ceca posetila manastir i rodno mesto

Pevačici Svetlani Ražnatović uskoro bi trebalo da počne kućni pritvor koji će trajati osam meseci, pa je odlučila da prethodno poseti manastir Grabovac kod Obrenovca, kao i roditelje u Žitorađi.

Želi da bude duhovno mirna: Svetlana Ražnatović

"Ceca obavlja poslednje pripreme pred kućni zatvor i jako joj je bitno da psihički i duhovno ostane mirna. Neće joj biti lako da narednih osam meseci provede u kući, ali je to prihvatila na najbolji mogući način, bar za sada. Ona očekuje da presuda svakog trenutka stupi na snagu i da dođu da joj stave narukvicu na nogu, pa svaki dan koristi kao poslednji pred zatvor. Početkom sedmice posetila je manastir Grabovac kod Obrenovca, u koji inače često ide, kako bi se pomolila za svoje i zdravlje porodice i posavetovala se sa monasima kako da prevaziđe sve što je čeka narednih meseci. Ona je ostala nekoliko sati u manastiru, poslušala molitvu i nakon razgovora sa monasima otišla", rekao je za ''Svet'' izvor blizak pevačici.

Ražnatovićeva, kako piše beograsdski list, najviše brine kako će odsluženje njene kazne podneti roditelji Slobodan i Mira, pa je odlučila da se lično uveri da li su dobro i poseti roditeljsku kuću.

"Ceci je najžalije što njena porodica sve ovo preživljava možda čak i bolnije nego ona sama. Otac Slobodan duboko je povređen što njegovu mezimicu terete i stalno je zove kako bi mu bilo lakše. S druge strane, majka Mira se trudi da izbalansira situaciju, ali su i na njoj vidljivi tragovi tuge, što Cecu dodatno boli. Cecini roditelji su bili kod nje za Anastasijin rođendan, ali ih je ona i ove sedmice posetila u Žitorađi. Ceca voli da ode tamo u devojačku sobu i ispriča se sa svojima uz domaću kafu i ručak koji njena mama spremi. Iako će najverovatnije jedna od tri destinacije koje izabere da posećuje tokom zatvora biti porodična kuća u Žitorađi, Ceca je želela to da uradi i kao slobodna", kazao je pomenuti izvor.

U pevačicinu vilu u Beogradu je doneto sve što će joj biti potrebno tokom pritvora, a imaće pravo i na dodatne zahteve koje će razmatrati Uprava za izvršenje krivičnih dela preko posrednika koji će Cecu svakoga dana kontrolisati.

POVEZANE VESTI

Subota 04.06.2011. 21:32
hahaa,jos malo pa cu cuti vest da se zamonasila,jos kad bi vratila te pare i silne kradene dragulje mozda bi i postala svetica.
Subota 04.06.2011. 23:20
Bitno je da je bas u to vreme kad su Generala hapsili ona pustila svoju pesmu,pa sto Ceco nesaceka bar sedam dana,jesi bedna bila si i bices,sram te bilo,nikada se ti neces smiriti nikad!Bednice!
Nedelja 05.06.2011. 02:24
Bice da od Beograda do Zitoradja nema ni jednog manastira u kojem bi Ceca nasla svoj dusevni mir!!! Ako ti Grabovac ne donese dusevni mir - nece ni neko drugo selo.:-))) Koja je ovo glupost, da nas Bog sacuva! Uskoro cemo moci sigurno i da gledamo Cecu u pritvoru, kao u Velikom bratu, jer mediji ocito nemogu da zive i opstanu bez njenih pojava! Mora da su u fazi sve pripreme kamera, pa cemo moci da je gledamo na TV Pinku, cak i kad bude isla da piski... A do tad mora da zatrazi blagoslov i Crkve, i mame, i tate... Pa onda u "Za javnost 24 sata dostupan pritvor Cece Raznatovic" !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online