Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 28.03.2011.
12:49
Blic A

Dijaspora miri Željka i Jovanu?

Željko Joksimović namerava da se pomiri s Jovanom Janković i njihovoj ljubavi pruži još jednu šansu, pišu beogradski mediji.

Kako piše ''Blic'', on se danas vraća iz Amsterdama i planira da se vidi s Jovanom, još jednom porazgovara o svemu i donese konačnu odluku. '

''Njih dvoje stalno razgovaraju telefonom i razmenjuju poruke, tako da je pitanje dana kada će ponovo biti zajedno”, kaže muzičar iz Željkove ekipe za beogradski list.

Nakon mesec dana razdvojenosti, u petak ujutro, došlo je do preokreta u njihovoj ljubavi. Jovana je otišla kod njega i pričali o svemu što se dešavalo proteklih dana, saznaje list.

Željko Joksimović i Jovana Janković
 


Željko je zatim otputovao u Cirih, gde je održao koncert u petak uveče.

''Željkov i Jovanin raskid nije digao prašinu samo u Srbiji. Švajcarske novine su takođe pisale o njima. Uz tekst o Putinovoj poseti Beogradu, stoji i ovaj o raskidu evrovizijskog učesnika sa svojom dragom s kojom je i vodio 'Evrosong' u Beogradu. Nakon toga u šali smo Željka nazvali Putin'', izjavio je Joksimovićev saradnik.

On kaže da je ekipu veoma iznenadilo ogromno interesovanje na aerodromu u Cirihu. Mnogo ljudi, iseljenika iz svih krajeva bivše Jugoslavije, došlo je da dočeka srpsku zvezdu, navode beogradske novine.


''Da li je tačno da ste raskinuli s Jovanom?”; ''Pomirite se, Željko, Jovana i vi ste tako lep par!”; ''Oprosti joj, Željko”, vikali su popularnom pevaču okupljeni ljudi.


''Ne mogu da oprostim Jovani, jer nemam šta da joj oprostim'', rekao im je Joksimović.


''Nikada nisam poverovao u glasine o njenom neverstvu. To nema veze sa istinom! Drago mi je što sam u vreme najveće hajke protiv nje stao na njenu stranu i zaštitio je. Posle tri divne godine provedene s njom to je bilo najmanje što sam mogao da učinim'', ispričao je Željko okupljenim ljudima, među kojima je bilo i švajcarskih novinara, piše ''Blic''.


''Pa, hoćete li se pomiriti?”, pitali su Joksimovićevi obožavaoci.


''Čuće se'', poručio je okupljenima Joksimović, zatim namignuo ljudima i krenuo ka hotelu da se odmori pred nastup.


''Joksimović je velika zvezda i gde god da odemo, dočekuju ga ljudi. Ali ovakva euforija nije vladala još od 'Evrovizije' u Istanbulu, gde je s pesmom 'Lane moje' osvojio drugo mesto'', priča njegov saradnik.


On  je otkrio jedan detalj sa koncerta koji takođe pokazuje da će se Željko najverovatnije pomiriti s Jovanom, tvrdi ''Blic''.


''Pesmom kojom otvori koncert Joksimović uvek šalje neku poruku publici. Čekali smo da vidimo da li će zapevati 'Libero' i dati do znanja da je slobodan ili početi pesmom 'Ljubavi', koja bi značila da voli Jovanu i da želi da se pomire'', objasnio je sagovornik lista.


Željko i Jovana su posle viđenja u Beogradu nastavili da se dopisuju. Pred nastup u Amsterdamu, u subotu uveče, Željku je stigla Jovanina poruka. Pročitao je, nasmešio se, izašao na scenu i zapevao: ''Ljubavi'', piše ''Blic''.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online