Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Četvrtak 03.03.2011.
13:15
Alo A

"Maja i Miloš mi smestili hapšenje"

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, koji se tokom jučerašnjeg dana povukao u ilegalu i izbegavao da daje izjave, odlučio je da ipak iznese sumnje da iza njegovog proterivanja stoji zavera.

Boki 13 ljut zbog toga što je obijao pragove policijskih stanica
 

"Ne želim da se oglašavam i da dajem izjave tim povodom. Još uvek sam u Beogradu, to je sve što vam mogu reći", rekao je Boki na početku razgovora da bi potom, na pitanje da li sumnja da ga je prijavio neko od neprijatelja iz "Dvora“ rekao:


"Sumnjam da Maja i Miloš imaju udela u celoj ovoj priči. Ali, zasad ne mogu ništa da dokažem. Moji advokati će raditi svoj deo posla, pa ćemo videti šta je i kako. Uskoro ću se oglasiti sa zvaničnom izjavom, zasad nemam šta pametno da kažem", konstatovao je šoumen i dodao da je kaznu odmah platio.

"Kaznu od 10.000 dinara sam odmah platio, ali ne mogu više ništa da kažem. Čim mi bude saopšteno šta smem da pričam, a šta ne, organizovaću konferenciju za štampu", rekao nam je Bojan.
 

Miloš Bojanić, koji doduše nije bio privođen, ali takođe ovih dana ima problema sa zakonom, nije bio preterano raspoložen za priču, dok je Maja Nikolić spremno dočekala Bojanovu izjavu.


"Čula sam da su ga uhapsili i baš mi je drago. Krivo mi je što nisam znala da nema boravišnu dozvolu, sama bih ga prijavila, verujte mi. Ja celog života pevam besplatno miliciji i vojsci i uvek sam za pravdu. Tako da - bravo, momci! Pravu stvar ste uradili. A njemu je bolje da ćuti i da se nabije u mišju rupu, jer našim ljudima u celoj Evropi stavljaju od dve do tri godine zabrane dok je on dobio samo šest meseci. Smatram da je to jako niska kazna za takav prekršaj", rekla nam je Maja.


Podsećanja radi, Bojan Jovanovski je pre dva dana priveden u stanicu policije zbog toga što nije imao prijavu boravka, posle čega mu je izrečena kazna od 10.000 dinara, i naloženo mu je da u roku od tri dana napusti Srbiju. Izrečena mu je zabrana ponovnog ulaska u trajanju od 6 meseci.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 03.03.2011. 13:44
Mucno mi je da ga gledam u onim suknjicama i mrezastim carapama,takvi nam ne trebaju u Srbiji isto kao sto nam ne treba JK,osoba nepoznatog pola.Odlazite i sakrijte se u misju rupu!
Četvrtak 03.03.2011. 14:13
Bravooooo milicijooo nasa.....mislila sam da ovo nikada necu reci :)
Četvrtak 03.03.2011. 17:00
Замолио бих уреднике портала Вести, да не стављају више слику овог транвестита на портал. Хвала
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online