Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 27.07.2010.
08:00
Vestionline A

Šta raditi s golim muškarcem?

Šta raditi s golim muškarcem? Kako ga uzbuditi? Kako mu priuštiti seksualni doživljaj za pamćenje? Predstavljamo vam nekoliko nezaboravnih ideja...

Seks je nepresušan izvor ideja, pa ipak smo tako često bez inspiracije. Pustite malo maštu da preuzme vođstvo, a dok vam se inspiracija ne vrati, nudimo vam nekoliko ideja koje možete da isprobate s golim muškarcem. Verujte, realizaciju ovih ideja nećete zaboraviti ni vi ni on.

Napad s leđa


Prikradite mu se tiho s leđa i čvrsto ga uhvatite za penis. Efekat iznenađenja biće veliki. Priljubite mu se uz leđa tako da oseti celo vaše telo, a penis ne ispuštajte iz ruku. Dok ga mazite šapućite mu na uvo slatke bezobrazluke. To će ga mnogo uzbuditi i oboma priuštiti nezaboravan seks.

Postanite životinje


Probudite svoje iskonske nagone i pokažite mu da želite seks stojeći. Za njega će to biti izazov kojem neće moći da odoli. Neka vas uzme dok stoji, a vi ga obgrlite nogama. On će biti u potpuno dominantnoj poziciji, a vi nevin plen. Osim toga, on će imati savršen pogled na vaše grudi tokom seksa.

Skidajte se do kraja


Dok je on go, i vi skinite sve sa sebe. Verovatno nikada ranije nije imao priliku da dobro pogleda vaše telo na svetlu. Priuštite mu to jer on sanja o tome. Jednostavno stanite ispred njega, skinite sve sa sebe, gledajte ga u oči i uživajte u njegovom uživanju. I ovaj potez će za njega biti iznenađenje, a to je u seksu uvek prednost.


Vežite mu oči


Bez ijedne reči stavite mu povez preko očiju. Dok on bude bespomoćno stajao ne znajući šta se događa, vi ga ljubite, grickajte, lickajte i dodirujte. Napravite pauze između svojih akcija dok se on bude pitao šta je sledeće. Zadirkujte ga i potpuno preuzmite kontrolu. To će ga izludeti.

Odvucite ga pod tuš


Uzmite ga za ruku i odvedite pod tuš. Gelom za tuširanje mu namažite celo telo. Pazite da vam dodiri i pokreti budu senzualni. Masirajte ga celog, a posebno se zadržite na njegovu penisu. Ne dajte mu da vas dodiruje jer ovo je vaša igra. Kad ste ga lepo oprali, senzualno ga isperite, a onda pustite da on preuzme stvari u svoje ruke.

Jedite sa njega


Zamolite ga da legne na sto i bude miran. Po njegovom telu servirajte omiljenu hranu koju pronađete u frižideru. Najbolja je tečna hrana koju ćete lako polizati. Jedite sa njega vrlo polako, a nakon svakog zalogaja skinite deo odeće sa sebe. Kad sve pojedete, bacite se na njega jer on je desert.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online