Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 08.03.2014.
08:00
Vestionline A

Mesi, mesi neće da ti/joj škodi

Ona je upravo skinula majicu. Znate li uopšte šta ćete sa svojim rukama? Mnogi muškarci su opsednuti ženskim grudima, ali isto tako mnogi od njih još ne znaju šta sa njima.

Od spreda ili pozadi, stvara je afiniteta. I pogleda
 

Ima žena koje ne bi imale ništa protiv da im partner priđe od pozadi i rukama krene da "mesi" grudi. Kao u kultnoj sceni iz filma "Varljivo leto '68.". A to je samo jedna od stvari koje muškarac može sa ženskim grudima. Za sve one koji još nisu naučili kako da rukuju njima, dajemo detaljna uputstva.

Svaka žena ima svoje afinitete, pa ima i onih kojima nije uzbudljivo da se njihov partner bavi grudima, ali ima i onih koje to potpuno izluđuje... Naravno, ako se radi na pravi način.

Poza od pozadi - Da, divno je gledati ženske grudi, ali ima nešto posebno uzbudljivo kada se muškarac bavi njima dok je iza partnerke. Za posebno uzbuđenje pokušajte ovo ispred ogledala.

Koristite jezik i usne - Žene vole kada se partner usnama i jezikom pozabavi bradavicama. Ali zapamtite, izbegavajte da to bude previše intenzivno. Važno je da posmatrate govor partnerkinog tela. Jednostavno je uočiti šta joj se sviđa, a šta ne.

Dirajte ih preko grudnjaka - Naravno da muškarci jedva čekaju ono što se nalazi u grudnjaku, ali nije loše malo odložiti taj trenutak. Pre finalnog užitka, poželjno je da se muškarac posveti partnerkinim grudima dok su još u grudnjaku i to tako što će ih nežno trljati rukama. Jedno istraživanje je pokazalo da se oko 80 odsto žena jako uzbudi posle stimulacije grudi i bradavica.

Budite nežni - Vrlo je jednostavno, umesto da zgrabite njene grudi kao da sutra ne postoji, radije budite nežni i suptilni.

Zadirkujte je - Grudi su osetljive. To svi znaju. Ali, iako verovatno želite da dirate svaki milimetar njenih grudi, ponekad je manje više. Zadirkujte je, približite ruke njenim grudima i trljajte lagano bradavice, sasvim lagano, jedva ih dodirujući. Takoreći, draškajte je.

Može i malo grublje, ali kratko - Nemojte "napasti" njene grudi, nikad! Ma koliko dolazili u iskušenje, suzdržite se. Zbog toga se žene neće osećati prijatno. Ali, malo grublje tehnike možda neće škoditi. Samo posmatrajte njenu reakciju i čekajte pravi trenutak. Tako ćete najbolje znati šta, kako i koliko.

Posebnu pažnju posvetite bradavicama - Mnoge žene su izjavile da su neki muškarci njihove bradavice tretirali kao da su dugme za lift. To se ne radi. Ali mnoge žene uživaju prilikom stimulacije bradavica. Nežne stimulacije.

I za kraj, jedno istraživanje je pokazalo da su veće grudi 24 odsto manje osetljive od manjih grudi i da mogu podneti više stimulacije. Isto istraživanje pokazalo je i da je najosetljiviji deo oko bradavica. Ali opet, svaka je žena individualna i svaka ima drugačije želje.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online