Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.05.2013.
08:00
Vestionline A

Prednosti i nedostaci raznih oblika i veličina penisa

Veličina i oblik penisa ženama su važne. Postoje određene percepcije, pretpostavke i predrasude o nekim veličinama i oblicima penisa. Ovo su neke od njih.

Ovaj put tema nije samo veličina, već i oblik penisa. Veliki, debeli, dugački, zakrivljeni, sićušni..., sa svakim od njih može biti odlično ako se primenjuju odgovarajuće tehnike.

Burito

Nauka u svrsi što zadovoljnijeg života

Oblik penisa nazvan prema karakterističnom jelu meksičke kuhinje zbog oblika i veličine. Naravno reč je o XXL penisu. Muškarci se takvom opremom izuzetno ponose, mada žene često mogu biti prestravljene kad ga vide.

Prednosti: U potpunosti vas ispuni, stvarajući veliki pritisak i stimulaciju u svim područjima.

Nedostaci: Muškarci zbog svog ponosa mogu da postanu agresivniji u seksu i zaborave da ženi treba više vremena da se opusti i prilagodi njemu, kako se ne bi javio bol. Seks s muškarcem koji ima veliki penis zaista može biti bolan, a neke žene se mogu toliko uplašiti da neće ni pokušati.

Banana

Baš kao banana postavljena na leđa, neki penisi su zakrivljeni prema gore, onako kako se zakrivi kažiprst kada nekoga dozivate.

Prednosti: S obzirom na to da je zakrivljen prema gora ima priliku da stalno stimulira gornji deo vagine, u kojem se nalazi G-tačka. To konstantno trenje može rezultirati veoma dobrim seksom, čak i ako muškarac ima loše tehnike.

Nedostaci: Mnogi muškarci s ovakvim oblikom penisa često su nesigurni, neki se čak i iszvinjavaju za "čudan" oblik svog polnog organa. Banana muškarci, ne morate se izvinjavati. Izgled nije uvek važan. Imate prirodni talent, a da to niste ni znali!

Kuka

Slično, ali suprotno od banane - penis je zakrivljen prema dole poput kljuna flaminga.

Prednosti: S muškarcem koji ima ovakav oblik penisa seks odpozadi je odličan jer penis zakrivljen prema dole u ovoj pozi odlično stimuliše G-tačku, a dobra je i poza kada je partnerka gore, ali okrenuta licem prema muškarčevim nogama.

Nedostaci: U misionarskoj pozi ovakav penis ne stimuliše onako kako bi trebalo i nema načina da se to ispravi.

Džepna raketa

Možda je mali, ali nemojte ga podcenjivati.

Prednosti: Kao prvo imajte na umu da su mali vibratori nazvani "džepna raketa" jedni od najprodavanijih na tržištu. Muškarci s malim penisom znaju da imaju veliku konkurenciju i često je za njih to izazov da usavrše svoje tehnike. A što se tiče poza za njih su dobre i misionarska i otpozadi. Osim toga, mmnogo su prijatniji za oralni seks.

Nedostaci: Mali penis lako isklizne iz vagine ako poza nije odgovarajuća ili ako neke tehnike nisu dobro savladane. Ako se tako nešto i desi, nemojte tome pridavati puno pažnje, samo nastavite tamo gde ste stali. Žene tvrde da uživaju u seksu i s muškarcima koji imaju mali penis.

Kao što svaki penis ima svoju "ličnost", tako je i s vaginama. Nisu sve jednakog oblika i veličine. Ali, zahvaljujući raznim pozama i tehnikama, bez obzira na veličinu i oblik, u seksu mogu svi da uživaju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online