Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 19.05.2013.
08:00
cosmopolitan.rs A

Tajne za postizanje istovremenog orgazma

Želite da u isto vreme, vi i partner/ka dostignete vrhunac? Nemojte da vas lažu, nije nemoguće! Pročitajte naše tajne za dostizanje zajedničkog orgazma.

Kada vam to jednom pođe za rukom, istovremeno oslobađanje hormona će još više produbiti povezanost sa vašim dragim, a vaš odnos će postati još strastveniji.

Zajednički orgazam nije nedostižan!
 

1. STVORITE TRENJE
S obzirom na to da je većini žena potrebno mnogo više vremena nego muškarcima da dostignu vrhunac, isplanirajte strategiju tokom predigre kojom će vas dovesti do ivice orgazma. Bilo kakva vrsta dodira koja uključuje trljanje o vaš klitoris će dodatno podstaći cirkulaciju krvi u vašoj V- zoni i još više vas uzbuditi.

Na primer: Prekrstite noge, pritisnite ih jednu uz drugu i pravite pokrete karlicom uz njegovo telo, vaše prste ili vibrator.

2. IGRAJTE TOPLO-HLADNO
Usporite njegov tempo da bi se uskladio sa vašim tako što ćete smanjiti broj ritmičnih pokreta.

Na primer: izludite ga tako što ćete kliziti rukom niz njegov penis koristeći čvrst i vlažan stisak samo na minut i pre nego što se previše uzbudi, pređite na lagane i nežne pokrete, kao što je na primer lizanje vrha njegovog penisa. Na taj način ćete imati kontrolu, ali i dalje održavati njegovo uzbuđenje.

Bonus: menjajući intenzitet pokreta prilikom predigre će eventualno intenzivirati njegov osećaj prilikom vrhunca.

3. LICEM U LICE
Poza "licem u lice“ kojom postižete kontakt očiju će vam pomoći da dostignete zajednički vrhunac, jer ćete tako oboje pokazivati neverbalne signale pomoću kojih ćete znati koliko je ko od vas blizu vrhunca. Plus, to dodatno učvršćuje vašu

intimnost.

4. BUDITE NA VISINI ZADATKA
Razne poze gde je žena na vrhu, kao na primer "kaubojka“, gde ste vi nagnuti

Biće još bolji i još jači osećaj

napred preko njegovih grudi, ili poza gde ga vi opkoračite dok on sedi na stolici, vaša su sigurna karta za dostizanje istovremenog orgazma. Na taj način možete praviti spore pokrete koji će stimulisati vašu G- tačku i ubrzati orgazam, dok će istovremeno držati njegov "magični štapić“ u pripravnosti.

5. CRVENO, PA ZELENO SVETLO
Ako osećate da je blizu vrhunca, a vi niste, zaustavite ga i provedite par minuta radeći nešto drugo: ljubite se, razmenite seksi masažu, uživajte u uzajamnom oralnom seksu, prljavom razgovoru dok se dodirujete ili mu tražite da vam miluje grudi. Kad se on primiri, nastavite odnos. Samo se potrudite da "pritisnete pauzu" pre nego što bude prekasno.

6. VEŽBAJTE ZAJEDNO
Kegelove vežbe nisu samo za žene. I muškarci mogu da ih rade i fenomenalan su način kojim može da produži vreme koje mu je potrebno do dostizanja vrhunca, zato ga naučite ovoj tehnici. Kada oseti da se približava orgazmu, recite mu da uradi jednu dugu i sporu kontrakciju i da duboko udahne dok mu se ne smanji nagon.

7. KORISTITE I VI SVOJE "LJUBAVNE MIŠIĆE“
Sa druge strane, Kegelove vežbe mogu dovesti i do toga da brže dođete do vrhunca. Kad osetite da vam uzbuđenje raste, brzo kontrahujte karlične mišiće nekoliko puta. Ovo će ubrzati protok krvi do vaše vagine, čime ćete izazvati eksplozivan orgazam.

8. ROKENROL
Pravi ritam je tajno oružje koje će njega dovesti do eksplozije. Zato prestanite sa

Pratite pokrete i disanje partnera/ke

pokretima napred- nazad, nego se bacite na ritmično ljuljanje. Ljuljanjem ćete takođe uposliti i vaš klitoris i tako ubrzati postizanje orgazma.

9. PRUŽITE SEBU RUKU "SPASA
Još jedan siguran način da pošaljete sebi veliki talas uzbuđenja: mazite svoju V- zonu za vreme seksa ili držite vibrator uz klitoris.

10. POVEŽITE SE
Bitan deo simultanog orgazma je da naučite da tumačite pokrete tela jedno drugom da biste mogli da znate koliko je ko blizu vrhunca. Isprobajte tehniku gde ćete jednu noć da provedete, umesto da vodite ljubav, mazeći jedno drugo potpuno goli, ali izbegavajući grudi i genitalije. Radite istu stvar i naredne večeri, ali dodajte igranje sa grudima. Potom nastavite sa dodirima ispod pojasa, oralnim seksom i konačno, seksualnim odnosom.

11. ISKORISTITE POZU "KAŠIKE"
Sinhronizovano disanje takođe može da podstakne zajednički finiš, i dobar način da to vežbate je u pozi kašike. Neka vas zagrli oko stomaka, tako da može da oseti vaše disanje i uskladi ga sa svojim tempom i ritmom. Posle nekoliko minuta osetićete da dišete istovremeno.

12. KOMUNICIRAJTE PREKO KOŽE
Smislite vašu ličnu šifru kojom ćete mu pokazati koliko ste blizu orgazma. Na primer, stisak ruke može da znači da ste vrlo blizu orgazma, a dva stiska da ste na samoj ivici. Ili, neka dodirivanje grudi bude znak da se zahuktavate, a oblizivanje usana da samo što niste eksplodirali.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 20.05.2013. 10:27
Naravno da moze, ali je muskarac taj koji treba da usaglasi vrhunace.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online