Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 24.02.2013.
08:00
virtualnigrad.com A

Seks u automobilu – dobre i loše strane

Jedno od najomiljenijih mesta za seks je automobil. Skoro 70% pripadnika oba pola bar ponekad primenjuje seks u automobilu. Jedan deo to radi zbog osećaja uzbuđenja, koji u velikoj meri izaziva mogućnost da par bude uhvaćen na delu, dok drugi deo ne raspolaže adekvatnim prostorom, pa nema drugu soluciju do vođenja ljubavi u četvorotočkašu.

Odabir poze je jako bitan za seks u automobilu
 

Seks u kolima

Bilo da je seks na zadnjem sedištu auta, kao u popularnoj pesmi, ili se nežnost i strast razmenjuje u blizini menjača, seks u autu često izaziva trnce kakve mnogi ne mogu da dožive u svom luksuzu spavaće sobe. Verovatno je pomisao da činite nešto zabranjeno i društveno neprihvatljivo dovoljna da srce počne brže da Vam kuca, te ne čudi što seks na ovom mestu dovodi do ogromnog zadovoljstva.

Naravno, postoje i loše strane ovakve egzibicije. Najpre, to su neželjeni pogledi voajera, koji se gotovo uvek zadese na mračnim mestima na koja odlaze parovi, kako bi posmatrali seksi scene uživo. Na drugom mestu je neudobnost, pa čak i mogućnost povređivanja, ukoliko nemate rutinu ili niste dovoljno pažljivi. Takođe, može se desiti i da u vrtlogu strasti pokrenete ručnu kočnicu. Pored toga, skučen prostor onemogućava uživanje u svim seksi pozama koje biste možda želeli da primenite, pa se uglavnom odlučujete samo na klasiku.

Seks u autu, poze

Strategija je bitna - birajte neko zanračeno mesto gde vas niko neće videti
 

Da biste mogli maksimalno da se opustite dok vodite ljubav u automobilu, potrebno je da osmislite određenu strategiju. Pri odabiru mesta na koje ćete parkirati automobil, odlučite se za zamračeno mesto, ali ne previše udaljeno od civilizacije i svetala. Mere opreza su poželjne kako biste umanjili verovatnoću da Vam se desi nešto baš neprijatno. Nije loše ukoliko se u blizini nalaze još neka kola, čija su stakla zamagljena.

Samu akciju započnite na prednjem, ali nastavite na zadnjem sedištu.

Tako nećete morati da brinete o ručnoj kočnici i neće Vam smetati menjač. Zadnje sedište pruža veći komoditet i tu možete primeniti više poza. Jedna od najpraktičnijih je da muškarac sedi, dok mu partnerka sedi u krilu, okrenuta prema njemu. Devojka prosečne visine moraće malo da savije glavu, ali sve ostalo teći će kao podmazano.


Žena može i da legne na zadnje sedište, a muškarac klekne pored nje, s tim što će u tom slučaju njegova kolena trpeti. I za to postoji lek u vidu ćebeta koje ćete postaviti dole. Partnerka može da digne noge ili ih čak proturi kroz otvoren prozor. Uz malo veštine, ovde možete sprovesti i doggy style ili seks na bokovima.

Prednje sedište najlakše može da se iskoristi ukoliko se lepo spušta, pa se oboje posadite na njega, ležeći jedno na drugom. Međutim, onaj ko je odgore, moraće da se snađe sa smeštanjem nogu. Najverovatnije je da će Vam uzak prostor i menjač poprilično ići na živce, pa ćete ili trpeti ili ipak preći na zadnje sedište.

Olakšajte sebi pomeranjem sedišta, a ugođaj pojačajte pripremanjem prekrivača. Ne zaboravite da pustite neku dobru muziku, koja će doprineti opuštanju i dobrom štimungu. Sve ostalo je prepušteno Vašoj mašti, dosetljivosti i spontanosti.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 28.02.2013. 15:23
Ma ficek je bio zakon za sex.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online