Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 31.01.2013.
08:00
Hot A

Stvari koje ne smete da radite tokom seksa!

Verovali ili ne, nisu momci ti koji su uvek u seksu pregrubi ili netaktični. Obratite pažnju čime možete da odbijete svog ljubavnika.

Možete zubima da mu skinete farmerke i veš, ali se tu njihova upotreba završava!
 

1. Korišćenje zuba tokom oralnog seksa
Vrlo su hrabri oni muškarci koji vole da ih grizu tokom oralnog seksa, a njih je jako, jako malo. Većini muškaraca ta igrica nikako ne prija, zato je zaobiđite.

2. Sisanje testisa
Jedna stvar je kada se, za vreme oralnog seksa, igrate s testisima svog ljubavnika ili ih ližete. Međutim, kada i ako počnete da ih sisate i gurate duboko u grlo, za mnoge to postaje neprijatno i bolno iskustvo.

3. Guranje prstiju tamo gde im nije mesto
Kada je u pitanju anus, momci su vrlo osetljivi. Daleko od toga da ne postoje muškarci kojima prija draženje anusa tokom seksa, posebno oralnog, ali tu morate biti jako oprezne. Ako se odlučite na tu avanturu, budite nežne i idite polako, pratite njegove reakcije. Kada postane neprijatno, stanite.

Lizanje  njegov penis bez da ga i u jednom trenutku dotičete usnama - iritiraće ga!

4. Penis nije lizalica
Iako je većina muškaraca i više nego zahvalna kada krenete da se spuštate prema dole, veoma ih brzo možete razočarati. Naime, postoji dobar, ali i loš oralni seks. Kada ližete njegov penis bez da ga i u jednom trenutku dotičete usnama, taj čin se pretvara u veoma iritantnu radnju koja ga samo udaljava od užitka i vrhunca.

5. Boli ga, a vi i dalje po svom
Kao što vaš ljubavnik sluša vas i poštuje vaše želje, slušajte i vi njega. Kada i ako vas u jednom trenutku oralnog seksa prekine i kaže da je postao preosetljiv, pod obvezno ga poslušajte i prestanite, jer će se u protivnom uživanje pretvoriti u patnju.

6. Uživa do mile volje, a vi se povlačite
Kada sobom krenu da odjekuju njegovi uzdasi zadovoljstva nemojte ni da vam padne na pamet da uzmičete i prekidate ono što radite. U tim trenucima morate dobro slušati svog partnera, a ne sami zaključiti kada bi trebalo da promenite radnju.

7. Jaaakooo štipanje bradavica
Muškarci imaju bradavice da bi ih ljubili, lizali i lagano sisali, ali nikako štipali! Oni su,

Muškarci imaju bradavice da bi ih ljubili, lizali i lagano sisali, nikako da bi ih (jako) štipali

baš kao i vi, osetljivi na tom delu tela i kada počnete jako da ih stiskate stvarate im užasnu neprijatnost.

8. Psujete kao kočijaš
Za većinu muškaraca je pravo uzbuđenje kada tokom seksa govorite "prljavo". Međutim, u tim trenucima morate bit oprezni i ne preterati. Tanka je granica između prljavih stvarčica koje mu šapućete na uvo i masnih psovki koje niko ne želi da čuje.

9. Nesigurni ste
U redu je da žena ponekad u krevetu bude stidljiva, ali kada postane nesigurna u ono što radi, to vodi ka samo jednoj stvari - lošem seksu. Ako niste iskusni i više "petljate tamo dole", nego zadovoljavate svog muškarca, on će to odmah primetiti i to će ga odbiti.

10. Odbijate da probate nešto novo
Na seksu se mora raditi. Posebno ako ste u dugoj vezi ili braku. Zato, otpustite kočnice i ako vaš partner predloži da isprobate neku novu pozu ili igricu pristanite i uživajte. Iznenadićete se šta još možete da saznate o samoj sebi. Naravno, neke vaše granice će morati da poštuje, ali ne preterujte!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online