Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 04.12.2012.
08:00
T portal A

Vrste muškaraca koje treba izbegavati

Koliko god vas privlačili i koliko god vam bili neodoljivi, seks sa određenim muškarcima ponekad je bolje preskočiti. Naime, osećaj zadovoljstva ubrzo bi mogli zameniti neprijatni osećaji žaljenja i nelagodnosti. Pogledajte s kojim tipovima muškaraca je najbolje preskočiti seks.


Muškarac kog ste upoznali u noćnom izlasku
Znate za ono pravilo da za vreme noćnih izlazaka svi mnogo bolje izgledaju pod rasvetom u klubovima. To znači da onaj muškarac koji vas je počastio pićem i celu noć se smejao vašim šalama i delio vam komplimente, možda i nije tako dobra prilika kada ga malo bolje pogledate ujutru kada se probudite. Zato izbegnite potencijalno ružno iznenađenje jutro posle, dajte mu svoj broj i dajte vremena da se cela situacija razvije.


Muškarac iz kancelarije
Sada vam se možda čini kao najzogodniji, najfatalniji i najšarmantniji muškarac koji je kročio hodnicima vaše kancelarije, međutim, ako spavate s njim te slatke trenutke očijukanja u kojim tako uživate najverovatnije će zameniti neugodni susreti i želja da pobegnete glavom bez obzira. Mešanje privatnog i poslovnog života zdravorazumski uvek je najbolje izbeći, a ako se još uvek premišljate, razmislite da li je on vredan potencijalnog gubitka reputacija na poslu.


Muškarac koji vam se povremeno javlja
Ovog muškaraca poznajete duže vreme. Ponekad vas nazove, a ponekad ne, vaši izlasci su nekada fantastični, ali nekada i ne baš. U vašem odnosu ništa nije dosledno, ali ipak postoji ta neka hemija koja vas natera da se javite svaki put kada vas nazove. Međutim, činjenica je da taj vaš odnos ne vodi nigde. Sledeći put kada vas pozove pustite neka mu se javi govorna pošta, a Gospodin pravi već će se pojaviti.


Grozni bivši dečko
Linija između ljubavi i mržnje je zaista tanka, a ponekad žene koje nisu još prebolele svoje bivše partnere često prelaze tu liniju. Prestanite da se mučite. Ako on ne zaslužuje više naziv dečka, tada mu i sve privilegije vezane za spavaću sobu moraju biti oduzete.


Seksi slobodan prijatelj
On je predivan, zgodan, drag i uvek je tu kada vam treba. No jedini je problem to što ste vas dvoje isključivo samo prijatelji. Ova situacija obično tačno odgovara receptu za odnos "prijatelja s povlasticama". Međutim, isplati li se divno prijateljstvo komplikovati i narušavati seksom.

POVEZANE VESTI

Utorak 04.12.2012. 10:00
када све то саберете , не остане ниједан ..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online