Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 09.11.2012.
08:00
cosmopolitan.rs A

Seks kao u 50 nijansi sive (1)

Ne brinite, ne predlažemo ništa neprijatno, samo trikove uz koje ćete uživati u neobuzdano strastvenom seksu. I nije vam potreban pun ormar bičeva i kožnih asesoara da biste isprobali poteze inspirisane knjigom Pedeset nijansi - Siva. Treba vam nekoliko ideja, neustrašiv stav i frajer bez odeće spreman na eksperimente!

Ne predlažemo ništa neprijatno već samo trikove kojima ćete izludeti partnera....ali i sebe!
 

Ova knjiga podigla je prašinu i rasplamsala priče o BDSM, što predstavlja seksualnu potčinjenost, vezivanje, dominaciju, sadizam, mazohizam… i sve drugo u vezi s tim.

Muškarac provodi veći deo dana u nastojanju da drži stvari pod kontrolom. Međutim, njemu je uzbudljivo da se preda ženi koja zna da preuzme kontrolu. Inspirisani tom činjenicom i aktuelnom knjigom, izdvojili smo 26 poteza (danas "samo" 13) kojima ćete učiniti da se pokori vašoj volji. Iznenadite ga večeras... to je "naredba"!


1. Klizite zubima preko njegovog kažiprsta (on je najmesnatiji i može najbolje da podnese pritisak), dok on prodire u vas otpozadi.

2. Zarijte svoje nokte u njegovu guzu dok je u vama i zadržite ga unutra, najdublje, odbijajući da mu dozvolite da se pomeri 30 sekundi.

3. Uz pomoć brusthaltera vežite mu ruke iza leđa, a onda nanesite slastan preliv na svoje bradavice i naredite mu da ih poliže.

4. Neka on legne na pod potpuno nag. Obujte čizme koje dosežu do vaših butina i hodajte oko njega povremeno se zaustavljajući kako biste potpeticu prislonili na njegovu golu kožu.

5. Dok ga jašete, uhvatite se prstima za rese njegovih ušnih školjki i vucite ih dok se krećete napred, nazad.

6. Pritisnite viljušku (čvrsto, ali nemojte da povredite kožu ili bilo šta drugo) na različite delove njegovog tela - guzu, obraze, trbušnjake, butine.

7. Namažite svoj sjaj za punije usne (proizvod koji izaziva blago peckanje), a onda brzo ljubite najosetljivije tačke na njegovom telu.

8. Recite mu da je on vaš rob za sve i da ga, ako uspešno bude služio, čeka nagrada: seks u kome je njegov užitak na prvom mestu.

9. Najstrožim glasom profesorke zapovedite mu da stane u ćošak i da ne mrda. Za nekoliko minuta, naredite mu da dođe u krevet i "razvali" vas.

10. Uz pomoć palca i kažiprsta napravite krug i čvrsto obuhvatite njegove testise tako da je koža zategnuta (moći će da podnese veći intenzitet bola nego u situaciji kada bi visili opušteno). Prstima tapkajte po njima, a onda pređite na lagano grebanje.

11. Kotrljajte kockicu leda preko njegovog frenuluma sve dok se potpuno ne istopi. Dok je njegova koža još vlažna, duvajte ka njoj (izdišite kroz otvorena usta).

12. Postanite neprikosnovena domina, noseći na sebi samo kožnu jaknu, sedite u stolicu i naredite mu da vas oralno zadovolji.

13. BDSM ponekad podrazumeva seksualno uzdržavanje. Kako biste ga iskusili, vežite zglobove svog dečka za krevet, popnite se na njega i jašite ga dok ne dođe do ivice orgazma... a onda se zaustavite dok ne počne da vas preklinje za milost.


NASTAVAK SUTRA

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online