Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 12.03.2012.
08:00
Vestionline A

Da li ste loši u krevetu?

Muško ili žensko, svejedno - svako od nas sebi, s vremena na vreme, postavi ovo pitanje. Znakovi mogu da budu suptilni... ili stvarno očigledni. Njihovo priznavanje može proći stvarno teško jer niko ne želi da ima oskudne seksualne veštine. Ako ste se ipak spremni da se suočite sa svojim greškama, vaš ljubavni život bi mogao da doživi procvat. Iako je seks prirodni nagon, on je veština koju ipak treba učiti.

Predstavljamo vam 6 pokazatelja oskudne seksualne veštine.

Muško ili žensko, svejedno - svako od nas, s vremena na vreme, ima dilemu kakav(va) je u krevetu
 

1. Manjak samopouzdanja

Ako vas muči manjak samopouzdanja, na dobrom ste putu da postanete loši u krevet. Ako ne dopuštate partneru(ki) da vas vidi golu(og), ako ne želite da vodite ljubav pored upaljenog svetla ili ne dopuštate partneru(ki) da vas dodiruje po određenim mestima - vreme je da promenite loše navike. Ako ste zadovoljni sami sobom – bićete zadovoljniji i seksom.

2. Ne izražavate svoje želje

Šta tvoje seksualne fantazije govore o tebi?

Ako ne kažete šta želite u krevetu - kako će vaš partner(ka) znati da udovolji vašim potrebama? Iako jasno izražavanje vlastitih prohteva nije nimalo jednostavno, ono je vrlo važno i potrebno. Samo ćete na taj način moći da uživate u seksu.

3. Ne znate šta želite

Možda ćete reći kako ovaj pokazatelj jednostavno ne može da bude jedan od znakova oskudne seksualne veštine. Međutim, to nije tačno. Čak i ako imate malo

Momci pažnja: Šta žene zaista žele?

 

ili nimalo iskustva, predlažemo da počnete da razmišljate o onome šta biste želeli da probate. Iako vam se to na kraju krajeva možda neće svideti, vredi probati....

 

4. Ne preuzimate kontrolu/inicijativu

Teret preuzimanja kontrole i inicijative u krevetu, ne sme uvek da padne na leđa vašeg partnera(ke). Ako ste pasivni u seksu – dosada je zagarantovana! To ne znači da ubuduće morate da budete dominantni ili agresivni. Međutim, ako s vremena na vreme preuzmete kontrolu – bićete zadovoljniji i vi i partner(ka).

5. Bojite se da probate nove stvari

Spontanost je izuzetno važna u seksualnom životu. Nemojte da se bojite da probate nove stvari! Ako vam se ne budu sviđale, otvoreno to priznajte partneru(ki) i jasno recite da ne želite da ih upražnjavate. S druge strane, ako vam se svide...eto nove zabave u krevetu.

6. Previše analizirate

Razmišljanje o stvarima koje biste voleli da isprobate u seksu je sasvim prirodna stvar, pogotovo ako ste neiskusni. Međutim, ako ste u vezi već neko vreme, ponekad je dovoljno da se samo prepustite i uživate u vezi. Nemojte previše da analizirate jer se na taj način lišavate spontanosti, a time i dobrog seksa.

Nadamo se da smo vam malo pomogli...a sve ostalo je na vama!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online