Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 08.02.2012.
08:00
Smedia A

Svaki penis je dobar, samo treba umeti s njim

Kontroverze oko toga koliko je veličina penisa bitna za kvalitetan seksualnbi odnos verovatno nikada neće prestati. Međutim, Džozef Koen autor "Knjige o penisu" tvrdi da žene mogu da saznaju mnogo toga o muškarcima i njihovim seksualnim veštinama samo na osnovu oblika penisa

Autor je sastavio listu pet najčešćih tipova penisa i tvrdi da se u njima apsolutno svi muškarci mogu prepoznati, a žene će moći da dobiju vrlo precizne upute šta da čine ukoliko im partnerova "alatka" zadaje nevolje.

Oblik penisa otkriva mnogo toga...

1. OBLIK BANANE

 

Blago je povijen u jednu stranu, ali to ne mora biti konstantno. Kod većine muškaraca obično dolazi do ispravljanja u kasnijim godinama. Takođe, kod pojedinih muškaraca, ova zakrivljenost može nestati kada se penis nađe u stanju erekcije.

Kakav je ljubavnik?

Muškarac sa ovakvim tipom penisa ima ogromnu unutrašnju snagu, ali nije baš neki intelektualan tip. Sklon je menjanju profesija, ali su šoferski poziv ili poziv građevinskog radnika najčešći "Bananamenov" izbor. MOže mu se dogoditi zakasnela ejakulacija i možda će mu biti potrebna nežna i neprekidna stimulacija da bi doživeo orgazam. Naoružajte se strpljenjem!

Pokretljivost i fleksibilnost

Najvažnije je da pratite smer u kom je banana-penis zakrivljen. Ukoliko je okrenut na dole, Koen predlaže "kučeću" pozu jer će mu tako biti lakše da manevriše svojom muškošću i penetrira istovremeno. Ako se pak radi o povijanjima u desnu ili levu stranu, pokušajte položaj u kom je on gore, ali pod uglom od 45 stepeni jer na taj način on može da dodirne delove koje prav penis ne može. On preferira žene koje jako ovlaže tokom seksualnog odnosa, što mu direktno omogućava lakšu penetraciju. Stoga, nemojte imati otpor prema lubrikantima!

2. ANATOMSKI SAVRŠEN I DUGAČAK

Kakav je ljubavnik?

Muškarac sa dugačim penisom poseduje veliko erotsko samopouzdanje, što može da donese veliko uzbuđenje i u krevetu. Međutim, ispostavlja se da je njegov ego iste veličine kao i njegov penis. On ponosno paradira po sobi sa peškirom obmotanim oko struka. Veliki penis tako obično ide uz muškarca koji je neveran, all se priroda pobrinula da ga redovno privlače žene kojima vernost takođe nije glavna karakteristika. On je često fizički jak, ali može takođe biti i nežan. On voli da vodi ljubav na različite načine, ali su njegove ideje uvek vrlo jednostavne, slobodno se može reći - dosadne.

Uvek je spreman za seks. Njegov idealan posao je u nekoj profesiji koja zahteva fizičke aktivnosti npr. sportista ili trener. Obdareni muškarci vole da se prosto zavale u krevet i čekaju da njihovi impozantni "vršnjaci" same urade težak posao.

Pokretljivost i fleksibilnost

Za puno zadovoljstvo sa ovakvim muškarcem morate biti potpuno spremni i opušteni pre seksa. Lezite i dopustite mu da vas ljubi i igra se jezikom "dole". On može da održi erekciju satima, a seksualne akrobacije su njegova specijalnost. Ipak, najboIja poza, koja će vam omogućiti da savladate veličinu, jeste da se nađete na njemu i sami kontrolišete i svoje i njegove pokrete. lako je pristalica dugog seksualnog odnosa, negativna strana je to što jacina orgazma često ne odgovara njegovoj veličini.

3. VIŠAK KOŽICE

"Ček da prvo vidim...."

NIje strašno, ali određeni broj lekara tvrdi da višak kože na penisu može nositi brojne neželjene bakterije.


Kakav je ljubavnik?

Muškarci sa ovakvim penisima su pomalo usporeni tipovi. Najčešće rade na poslovima koji ne podrazumevaju veliku dinamičnost i stres. Zapravo, oni vole da budu opušteni baš kao što je i njihova kožica. Ali, tokom seksa, on postaje veoma aktivan, maštovit, ponekad i neobuzdan. Nije prezahtvena kada je reč o seksualnim željama.

Međutim, ukoliko ste u potrazi za stalnom vezom, Džozef Koen savetuje da potražite drugog partnera. Ovaj muškarac će vas ostaviti prilicno praznog srca i uma. Nikada vam neće predložiti romantičnu večeru u restoranu ili zajednički izlet. S druge strane, on je uvek spreman za vruć seks. Pojedini stručnjaci smatraju da je višak kožice evolutivna posledica suvih vaginalnih usana i da omogućava muškarcu penetraciju pre nego što je žena spremna za to.

Pokretjivost i fleksibilnost

Obično voli da bude na ženi tokom seksa ili da stoji dok ga žena oralno zadovoljava. Na taj način kožica je povučena na dole i "pumpa" više krvi u penisu u cilju održavanja erekcije. Najsnažniji orgazam doživljava kada je penis blago povučen i postavljen nadole. S obzirom na to da je teže stimulisati ovaj tip penisa, verovatno će biti potrebna dodatna stimulacija tokom seksualnog odnosa.

"Kučeća" poza je svakako dobrodošla. Probajte i da ga opkoračite i da se nagnete unazad. Ukoliko ste približne visine pokušajte ovo u stojećem položaju. Stojeći licem u lice, dok se on nalazi u vama, uhvatite ga za ruke ili ramena, a njemu dozvolite da vas drži za struk, malo udaljenu od sebe. Ovaj ugao će omogućiti bolje istezanje njegovog penisa i intenzivraće vaš orgazam. Bićete iznenađeni veličinom njegovog penisa u erektivnom stanju.

4. GOSPODIN PROSEČNI

NIkada ga nemojte potcenjivati. Istina kaže da prosečna dužina penisaiznosi oko 7 centimetara u opuštenom i oko 12 centimetara u erektivnom stanju. Važnije od svega - on stvarno zna šta radi u krevetu.

Veličina je većini bolna tačka...

Kakav je ljubavnik?

On je sklon romantičnim "ispadima" jer želi da vas usreći. Pozitivna je osoba i ne plaši se kritika. Najverovatnije se ne radi o sportskom tipu vec o arhitekti ili nekom intelektualnijem zanimanju. Penis srednje veličine zahteva veću pažnju nego bilo koji drugi. Najviše mu prija oralna stimulacija. Ovaj tip muškarca doživljava najveći novo mentalnog zadovoljstva u orgazmu i potrebno mu je mnogo vremena da se sabere posle ejakulacije. Za oveakve muškarce vezuje se stereotip da su veći deo života proveli sa jednom ženom.


Pokretljivost i fleksibilnost

Najbolja stimulacija je oralni seks. Poza u kojoj ste mu okrenuti leđima i povijeni napred i u blizini ogledala u kojem može da se vidi, biće pravistimulans. Ne samo što će mu njegov odraz u ogledalu doneti posebno uzbuđenje, već će i njegov penis moći da dodirne razna mesta. Ovaj tip penisa može da se snađe u svakoj seksualnoj pozi.

5. KIKIRIKI

Dužina najmanjeg ikada izmerenog penisa iznosi samo 2,45cm. POstavlja se pitanje kakve vrste frustracija donosi muškarcima sa ovakvim i sličnim penisima.


Kakav je ljubavnik?

Ovi muškarci su najčešće velikodušni i veoma nežni, sa prefinjenim osećajem za strast. Reč je o inteligentnom muškarcu, dobro situiranom i sa dobrim poslom, što je zapravo nadkompenzacija dužine. Muškarci sa malim penisom veoma često su veoma vešti u oralnom seksu. 

Dugo smo slušali kako veliki penis znači i veće sposobnosti u krevetu, ali žene često kažu da, iako poštuju dužinu, duži penis može izazvati neprijatnost, pa čak i bol tokom seksualnog odnosa.


Pokretljivost i fleksibilnost

Veoma je brz na na ejakulaciji, pa ga nemojte dugo provocirati predigrom. On preferira oralnu stimulaciju, a tokom seksualnog odnosa voli da bude na vrhu, dok se vaše noge nalaze u vazduhu, kako bi njegov pristup bio maksimalan. Za eksplozivniji seks sa malim penisom, i zbog dublje penetracije, najbolje je da on penetrira otpozadi dok je partnerka na kolenima. Alternativno, možete nežno dodirivati njegove testise za veću i snažniju erekciju.

POVEZANE VESTI

Sreda 08.02.2012. 20:52
zaboravili su moj da opisu:majmun- dugacak i debeo hehehehhee.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online