Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 16.12.2011.
08:00
24sata.rs A

Kakvo muško ponašanje izluđuje žene?

Savršeni muškarac, čini se, ne postoji, a nijedna žena nije u potpunosti srećna sa svojim čovekom. Većina muškaraca ima nesnosne mane, pokazala je anketa u kojoj je učestvalo 2.000 žena i u kojoj je većina ocenila svog partnera samo 69 posto savršenim.

Postoje određena ponašanja koja su ženama nepodnošljiva
 

Na popisu velikih muških mana probili su se nedostatak napora da se sprijatelje s ženinima prijateljima, kritikovanje vožnje svojih partnerki, kao i nesposobnost za multitasking. U muške "grehe" se ubrajaju i stereotipi poput ostavljanja otvorenih vrata WC-a, gledanje previše sportskih sadržaja i loša lična higijena.


Niki Mekrejnolds, direktorka marketinga kompanije Remington, koja je naručila istraživanje, kaže da anketa pokazuje da su žene prilično realne u definiciji onog što traže od svojih muškaraca:


- Iako mogu živeti s nekim manama, postoje određena ponašanja koja su ženama nepodnošljiva - kaže ona.


Evo popisa muških "stvari" zbog kojih žene lude (muškarci obratite pažnju!):

1. Neslaganje s porodicom i prijateljima svoje partnerke
2. Korišćenje ženine četkice za zube
3. Ostavljanje prljavog WC-a
4. Lenjost
5. Neuredna brada
6. Ostavljanje odsečenih noktiju po kući
7. Brza vožnja
8. Prgavost i sklonost svađama
9. Sindrom "maminog sina" ("Ljubi ga majka")
10. Nezatvaranje vrata od kupatila
11. Ostavljanje prljavog veša po podu
12. Kritikovanje ženine vožnje
13. Podrigivanje i ispuštanje ostalih neprijatnih zvukova i mirisa
14. Neučestvovanje u kućnim poslovima
15. Preterano gledanje sporta

POVEZANE VESTI

Petak 16.12.2011. 18:33
nema te koja ce da mi zabrani fudbal i kosarku..kolko ocu da gledam i pivo da pijem
Nedelja 18.12.2011. 15:37
Pa kad bi neko realan analizirao odnos žena-muškarac, mislim da bi one napravile revoluciju. Uvijek oni koji imaju psihološke probleme traže ankete i ubijeđuju u ono u šta nisu sigurni. Nađite mi i jednu ženu koja može da bude zadovoljna sama sa sobom, a da ne kažemo sa partnerom. Pa zašto se uopšte šminkaju, obmanjuju sebe i nas. Kad modeliše sebi muškarca prema želji, tad konstatuje da više nije dobar muškarac i traži sledečeg da prevaspitava. Zašto se sa ženom nemože lakonski razgovarati, kratko i jasno. O urednosti i čistoći mogu da pričaju, radio sam u hotelu desetak godina, i vidjeo sam sve. Zašto nemogu da budu dame, partnerke, žene, koje se poštuju i vole.
Petak 16.12.2011. 20:42
1. Prgavost i sklonost svađama 2. Sindrom "maminog sina" ("Ljubi ga majka") - de da ga ja menjuvam na ovo, ljubi ga majka!!! No, niko nije savrsen...A da ne mogu muski bez nase podrske i saveta, vala - ne mogu!!! Da su zivi i zdravi, i mi s njima.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online