Utorak 14. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 22.05.2011.
08:00
S media A

Zašto ne mogu da nađem partnera?

Biti sam ubija u slučaju da ste sigurni kako ste stvoreni za život u paru. Hiljade žena i muškaraca svakodnevno postavlja pitanje zašto ne igraju životnu ulogu u paru. Umesto prepuštanja samosažaljenju i beznađu, potrebno je zamisliti se i istražiti svoj karakter.

Uglavnom ste vi taj razlog zbog kojeg ne možete da nađete partnera
 

 

Napravite analizu prošle veze


Gde je sve krenulo nizbrdo? Nemojte da ovo pretvorite u svaljivanje krivice na drugu stranu. Trezvenim pristupom ćete na temelju grešaka iz prošlosti naučiti nešto korisno.

Prestanite da se pretvarate


Ne pretvarajte se da ste nešto što niste. Prisnost je ideal koji je teško dostići, ali… Zaplašivanje i osuđivanje samog sebe pre ili posle dovede do toga da vam okolina počne da diktira kakva osoba bi trebalo da budete. Glumljenje je i više nego loš put u traženju veze. Dozvolite sebi da budete ono što jeste.

Čudaci i ostala bratija


Negativne misli odbijaju. Ako sebe opisujete kao "magnet za čudake", takve ljude ćete nesvesno početi da privlačite, a one koji to nisu odbijate. Prvi utisak je možda pogrešan, ali je svejedno najvažniji.

Verujte u sebe


Ako vam u glavi odzvanja "sve dobre žene/svi dobri muškarci su već zauzeti", to znači da sebe ubeđujete da je lov izlošan jer je sve što je ostalo felerično, čak i pre nego što uopšte pokušate da pronađete blago.

Nema potrebe da podilazite!


Generalna greška samaca je želja da promene sebe kako bi bezuslovno podilazili suprotnoj strani. Taj proces deluje kao bumerang.

Budite fleksibilni


Ako nešto ne funkcionište, odustanite. Jedina konstanta ljudskog života su promene.

Domaći teren


Prepoznavanje okoline u kojoj se osećate najbolje olakšaće vam proces traženja. Okolina koja vam odgovara najprimerenija je za osvajanje nepoznatih ljudi.

Ne zaboravite na govor tela


Manje od petine komunikacije ostvaruje se razmenom reči, što znači da telo govori više nego što ste mislili. Zato pazite na stav, kretanje i ponašanje.

Naučite da primate komplimente


Možda delujete nepristupačno pa i ne primetite da vam ljudi laskaju, jer vam se čini nemoguće da se to događa vama. Primetiti pažnju je slatka stvar.

Biti samac ne znači biti usamljen, jer je najbitniji odnos koji morate da uspostavite je odnos sa samim sobom. Tek onda možete da sebi postavite pitanje "da li želim vezu" ili "trebalo bi da želim zato što je to norma". Prvo obećava otkrivanje života u dvoje, a drugo "biti na grbači" nekom.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 06.06.2011. 08:43
gluposti. citava filosovija.
Sreda 25.05.2011. 15:46
totalna neistina,muskarci vole samopouzdane,zene folirantkinje koje su veoma zahtevne,i naravno sa velikim bankovnim racunom.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online