Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 24.03.2011.
08:00
S media A

Neprijatnosti u seksu

Seks na filmovima je gotovo uvek savršen, bez suvišnih mirisa, zvukova ili mokrih mrlja. Ali seks u stvarnom životu nije koreografija, čak ni sa osobom u koju ste beskrajno zaljubljeni.

Uvek postoji način da se izvučete iz neprijatne situacije
 

Donosimo pregled sedam najgorih, uz savete kako se izvući iz nezavidne situacije. Ukoliko je to moguće, naravno.

Preterali ste


Sećate li se epizode "Prijatelja" u kom Čendler Moniku nalupa po guzi, a ona ga zabezeknuto pita: "Jesi li me to upravo pljesnuo po dupetu?" Ovakve su situacije moguće u trenucima kada proširujete repertoar. Izbegnite moguće neprijatnosti razgovorom i kažite šta biste hteli da probate. Ako ipak u "žaru igre" uspete da šokirate partnerku ili partnera, slegnite ramenima i pravite se blesavi. Uostalom, ko ne rizikuje, ne profitira.

Nemogući položaj
 

Gledali ste novi porno film sa rumunskim gimnastičarkama? Ili ste pronašli dedinu "Kama Sutra" na tavanu? Nekad, čak ni uz najbolju volju, ne ide. Trenutak u kom shvatite da ste partnerku zavezali u čvor, a da ni vi sami u toj poziciji ne možete da završite – pripišite to svom neiskustvu. Kako god bilo, neka vas to ne obeshrabri za nove pokušaje.

Uhvaćeni na delu
 

Možda je dete imalo noćnu moru ili tašta nikako da zapamti u kojoj sobi spavaju gosti. I šta sad? Ništa. Ni za živu glavu nemojte vikati 'Nije ono što misliš da jeste!“ Jedino što možete je da se nasmejete. Vaša tašta sigurno ne očekuje da spavate u odvojenim krevetima a deca, najverovatnije, znaju šta mama i tata rade. Ako ne znaju, eto povoda za obavezan razgovor o prirodi i društvu.

San na pola seksa


Nekada je seks nežan i blag. A onda ste u sred priče sklopili oči i – usnuli. Ova je situacija vrlo neprijatna, bilo da ste vi utonuli u carstvo snova, bilo da ste shvatili da osoba sa kojom ste u krevetu ne reaguje adekvatno na vaše podsticaje. Ako ste vi zaspali, sve što možete je da se izvinite i nekako uverite partnera da to nema veze sa njima.

Mokra mrlja na posteljini


I to je prirodno. Ako ste nenamerno ostavili materijalni dokaz strasti, ne stvarajte paniku i ne izražavajte gađenje, jer ćete učiniti da se partner oseća neprijatno. Iskoristite mrlju kao izgovor za još malo maženja na suvoj strani kreveta. Za ubuduće pripremite suvi peškir pored kreveta kojim ćete pokriti mokru mrlju, zlu ne trebalo.

Vaginalni "vetar"


Vaginalni "vetar" zapravo nije njegov zli brat, u narodu poznatiji kao prdež. Najčešće se radi o vazduhu koji je utisnut u ženino telo za vreme žešćeg seksa i tu nema pomoći. Šta je tu je. Pravite se da ga niste čuli.

"Puštanje goluba"


Znate onu situaciju kada neko pusti goluba u tramvaju, kancelariji ili na važnom sastanku? Pa svi znamo da je vazduh kontaminiran, ali se pravimo da ne primećujemo? Ma koliko bili senzualni i doterani, isto može da se dogodi za vreme seksa. Nažalost, još ste ljudsko biće i fiziologija vas bezobrazno podseća na tu činjenicu. Možete da se pravite da ništa niste osetili i disati na usta ili da sve okrenite na šalu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online