Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 02.01.2011.
08:00
Net.hr A

Saznajte zašto žene varaju

Iako žene nisu nadmašile muškarce kada je prevara u pitanju i one to rade, a kao i muškarci - imaju svoje razloge za to. Neke će uskočiti u krevet drugom muškarcu jer im fali seks, a neke zato jer su jednostavno "nevaljale".

Pokažite interesovanje za svoju dragu
 


Prema nedavnom istraživanju, naučnici su utvrdili da je 14 odsto žena koje su u braku makar jednom prevarile svog supruga za razliku od 22 odsto muškarca koji su učinili to isto, piše "Askmen.com".

A nakon objavljene liste razloga zašto muškarci varaju, evo i najčešćih ženskih razloga za preljubu:

● Nedovoljno seksa


Ako muškarac svojoj partnerki ne pruža dovoljno seksa, a ona mu je ukazala na problem, vrlo je verovatno da će zadovoljstvo potražiti s drugim muškarcem u krevetu.

● Ona je "nevaljala" devojka

Baš kao što postoje muškarci skloni prevari, ima takvih i žena. Ako joj se pruži prilika za avanturu, neće moći da odoli.


● Jačanje samopouzdanja


Seks može pozitivno da utiče na jačanje samopoštovanja i samopouzdanja, a žena će se na taj način osećati voljeno i privlačnije. Ako joj iz nekog razloga to nedostaje u vezi, potražiće negde drugde.

● Osveta


Izgubila je poverenje u svog muškarca zbog nečega što je uradio i što ju je povredilo. Osvetoljubiva je i vratiće mu kad-tad. Očigledno nije bilo dovoljno izvinjenje.


● Nedostatak intimnosti


U vezi ste i imate sve: stan, automobil, karijeru, jedno drugo. Možda se muškarcu čini da je to dovoljno pa zapostavlja svoju dragu. Ako njoj nedostaje intimnosti, komunikacije, ljubavi... neće biti zadovoljna i verovatno će se upustit u preljubu.


● Dosađuje se u spavaćoj sobi


Seks može da postane monoton u dužoj vezi. Uvek isti položaj u istom krevetu sa istom osobom. Ljubavna afera omogućiće joj avanturu za kojoj žudi.

● Strategija za raskid


Umesto da raskine sa muškarcem jer nije zadovoljna u vezi, prevariće partnera jer smatra da je tako jednostavnije.

POVEZANE VESTI

Nedelja 02.01.2011. 13:25
Основни проблем је у томе да брачни другови нису досегли тзв. "метафизичку повезаност", тј. у брак су ушли несхватајући саму сврху и циљ брака , а то је јединство у души и телу до смрти. Некада су жене умирале са својим мужевима ( у борби, рату и сл.) а данас их варају на сваком кораку. На сваком ћошку и на многим порталима могу се прочитати овакви текстови, тако да није изненађујући пораст превара.(и са мушке стране, наравно) А сви знамо да је превара велики грех. Муж и жена треба да љубав стварају у браку, годинама. Треба разликовати заљубљеност, која је тренутна , и љубав која је савршенство. "Једна реч обухвата све - та реч је "љубав". У речи "љубав" је читав том мисли о животу и дугу.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online